Onze verkoopbegeleiding

Een woning verkopen kan een spannend en tijdrovend proces zijn. Maar niet met de juiste verkoopbegeleiding en beste regionale marktkennis. Want onze woningmakelaar weet als geen ander wat er leeft in regio Sittard, Geleen en omstreken (20 km). We kennen de lokale woningmarkt en kunnen daar slim op inspelen. In een vrijblijvend adviesgesprek leggen we precies uit wat wij voor jou kunnen betekenen.

Gratis waardebepaling

Wat is mijn woning waard? Dat is het eerste wat je wil weten als je jouw huis gaat verkopen. Bij de eerste kennismaking doet onze verkoopmakelaar direct een gratis waardebepaling. Dit is een reële inschatting van de verkoopwaarde van jouw woning. Cruciaal om het huis goed in de woningmarkt te zetten. Bovendien, weet je zo meteen waar je aan toe bent.

Vraag een gratis waardebepaling 

Presentatie van het huis

Jouw woning verdient een professionele presentatie. Naast een mooie fotoreportage en een complete verkoopbrochure verrassen we je graag met de vele andere moderne mogelijkheden die er op dat gebied zijn. Samen kiezen we een pakket op maat. Jouw huis wordt verspreid via diverse kanalen, online en offline. Ook plaatsen we de woning op alle relevante websites zoals funda.nl, jaap.nl en huislijn.nl. Zo wordt jouw huis uitstekend gevonden door de koper.

Bezichtigingen en onderhandelingen

We onderhouden contact en adviseren je gedurende het hele verkoopproces. Na iedere bezichtiging hoor je wat de reacties waren. Tijdens de onderhandelingen kun je rekenen op het vakmanschap van onze ervaren woningmakelaar. Op een persoonlijke en creatieve manier helpen we je graag om jouw woning te verkopen tegen de allerbeste voorwaarden.

Afhandeling en nazorg

Is de woning verkocht? We zorgen voor een correcte afhandeling van onze verkoopbegeleiding. Dat houdt onder andere in dat we de koopovereenkomst opstellen en zorgen voor een goede begeleiding tot aan de eigendomsoverdracht. Gaat er toch eens iets mis? Ook dan helpen we met het vinden van de juiste oplossing.

ROYWORKS - De makelaar in Sittard, Geleen en omgeving

Kent de markt door en door - Denkt in kansen en oplossingen - Ontzorgt jou van begin tot eind

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact opnemen