Waar moet je op letten bij het kopen van een huis?

Je gaat in alle enthousiasme een huis kopen. Maar blijf even met beide benen op de grond staan. Want klopt de prijs eigenlijk wel? Hoe is het gesteld met de onderhoudstoestand? En wat is het juiste bod? Allemaal belangrijke vragen om nog voor de aankoop te laten beantwoorden. Door een ervaren woningmakelaar die verstand van woningen heeft.

De aankoopbegeleiding

Samen met de aankoopmakelaar ga je het huis bezichtigen. Is het precies wat jij zoekt en wil je de woning kopen? Dan beoordeelt hij de vraagprijs en bekijkt hij de technische staat van de woning. Ook de juridische aspecten worden in kaart gebracht. Zo ben je er zeker van dat alles in orde is. Dan bepalen we samen de juiste aankoopstrategie en een reëel openingsbod. Namens jou gaat onze aankoopmakelaar onderhandelen met de verkoper. Uiteindelijk sluiten ze een mondelinge overeenkomst. Maar daar stopt onze aankoopbegeleiding nog niet.

Van een huis naar een thuis

Bij de aankoop van de woning controleren we de koopovereenkomst. Daarna begeleiden we je stap voor stap naar de oplevering en de eigendomsoverdracht. Bij de notaris teken je de leveringsakte samen met de verkoper en ontvang je de sleutel. Nu is het officieel. Het huis is je thuis geworden.

ROYWORKS - De makelaar in Sittard, Geleen en omgeving

Kent de markt door en door - Denkt in kansen en oplossingen - Ontzorgt jou van begin tot eind

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact opnemen