ROYWORKS verbindt en ontzorgt op alle gebieden van makelaardij en vastgoedbeheer.

Makelaar, maar ook mens. Wij weten precies waar u tegenaan kunt lopen. Een huis kopen of verkopen is een grote stap. Bij het vinden van het juiste bedrijfspand komt veel kijken en het beheren van de beleggingsobjecten is niet niks. Met onze jarenlange ervaring én persoonlijke aanpak weten wij precies waar en hoe wij u kunnen helpen. ROYWORKS verbindt en ontzorgt op alle gebieden van makelaardij en vastgoedbeheer.

Wij zijn de mensen achter de naam ROYWORKS. Makelaars gespecialiseerd als bedrijfsmakelaar , aankoop- en verkoopmakelaar en als vastgoedbeheerder. Al sinds 2006 zijn wij actief in Sittard, Geleen en omstreken en richten wij ons vooral op de 046-markt van bedrijfspanden en particuliere woningen. ROYWORKS staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en integriteit. Vanuit onze makelaarskantoren in Sittard en Geleen zijn we er voor u. Denkend vanuit kansen, sterk lokaal vertegenwoordigd en goed geïnformeerd. Maar ook realistisch: we schatten de kansen van een woning of bedrijfspand altijd eerlijk in. Zo bent u verzekerd van een doordachte en duurzame beslissing. Nu en in de toekomst.

Kunnen wij u helpen met het kopen of verkopen van een huis? Het vinden van het juiste bedrijfspand? Of het beheren van uw vastgoedportefeuille? Neem contact op met ons.