046-4233961
046-4233961
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Aan de Heijgraef 5 Geleen, Bedrijventerrein Krawinkel Geleen

Huurprijs excl. BTW € 895 per maand

Bewaar object

Omschrijving

8 nieuwbouwunits (REEDS 4 VERHUURD) van ca. 180 mē BVO (verdeeld over ca.120 mē BG en ca.60 mē verdiepingsvloer) met 2 eigen p-plaatsen, o.a. v.v. lichtstraat, houten trap, meterkast (3 x 25A - g,w,e aansluitingen), glasvezel, toilet, elektrisch bedienbare overheadpoort, royale glaspartij (BG + 1ste verdieping). Vrije hoogte: 7,50m. Korte huurtermijn bespreekbaar.

OBJECT - reeds 4 VERHUURD: nummers 5, 11, 13 en 15

In totaal 8 nieuwbouw bedrijfsunits (REEDS 4 VERHUURD), beschikbaar unit 7-9-17-19 met representatieve uitstraling, basis opleveringsniveau, 2 eigen p-plaatsen.

LOCATIE
Aan de Heijgraef is gelegen op industrieterrein 'Krawinkel' aan de Zuidzijde van Geleen, grenst aan de A76 en heeft een snelle verbinding met de A2 en E314. Vanuit de Rijksweg heeft 'Krawinkel' een uitstekende aansluiting op deze verbindingsader tussen Aken en Antwerpen. Dit bedrijventerrein met een totale oppervlakte van ongeveer 41 hectare is in de jaren 70 in exploitatie genomen en is sindsdien in een aantal stappen uitgebreid. De bedrijvigheid in 'Krawinkel' is deels traditioneel, deels modern en sterk regionaal georiënteerd. Bij de 150 gehuisveste bedrijven zijn ruim 2.000 medewerkers werkzaam.

BESTEMMING-/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Krawinkel', vastgesteld op 19 december 2012. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Bedrijf'. Huurder dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiëren of de bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

ALGEMENE INFORMATIE
Op 'Bedrijventerrein Krawinkel' worden deze bedrijfsunits ontwikkeld op de percelen gelegen aan Aan de Heijgraaf. Verwacht wordt dat de oplevering juli 2018 zal plaatsvinden. De bedrijfsruimtes kenmerken zich door een hoogwaardige en moderne uitstraling met ruime daglichttoetreding. De units worden casco plus opgeleverd met o.a. aansluiting schoon- en vuilwater riool, monolitische betonvloer, elektrische overheadpoort met separate loopdeur, lichtstraat, standaard meterkast, wateraansluiting, HR++ beglazing en bestrating van het parkeerterrein.

BEDRIJFSUNITS - reeds 4 VERHUURD, beschikbaar: nummers 7-9-17-19

In totaal bedraagt de oppervlakte ca. 180 mē per unit, verdeeld over ca. 120 mē bedrijfsruimte op de begane grond en ca. 60 mē verdiepingsvloer en 2 eigen parkeerplaatsen. Vrije hoogte: 7,50m. De huurprijs bedraagt per unit € 895,00 per maand excl. BTW. In de huurprijs zit inbegrepen:

Benedenverdieping
- Meterkast (3 x 25A)
- Wateraansluiting
- Gasaansluiting
- Glasvezelaansluiting
- 1 toiletruimte
- Krachtstroom-aansluiting t.b.v. elektrisch bedienbare overheadpoort
- Elektrisch bedienbare overheadpoort, afmeting 3,50m x 3,50m
- Royale lichtstraat
- Entree - ruime glaspartij met loopdeur en draai-kiepraam

Bovenverdieping:
- Vaste trap naar verdiepingsvloer, in hout uitgevoerd
- Houten verdiepingsvloer (60m2), draagkracht 250 kg/m2
- Ruime glaspartij met deels draai-kiepramen

BUITENTERREIN
Iedere unit is zelfvoorzienend t.b.v. parkeren. Er is voldoende manoeuvreerruimte t.b.v. laden en lossen. Het gezamenlijk terrein is afsluitbaar, middels een handbediende poort.

RECLAME
Bij iedere unit is een vlak aangeduid t.b.v. reclame. Tevens mogen de ramen voorzien worden van reclame.

OPTIONEEL
Verdere wensen en eisen t.a.v. de afbouw zijn in overleg en tegen n.o.t.k. voorwaarden bespreekbaar.

PARKEERGELEGENHEID
Alle units beschikken over 2 eigen parkeerplaatsen gelegen op het beklinkerde voorterrein.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
In overleg te bepalen.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Nieuwbouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
2018

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
180 m²
Opp bedrijfshal
180 m²
Perceel
180 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Geleen
Sectie
H
Perceel
1263
Oppervlakte
180 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Aan de Heijgraef 5 Geleen, Bedrijventerrein Krawinkel Geleen

naar Aan de Heijgraef 5 Geleen, Bedrijventerrein Krawinkel Geleen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object