046-4233961
046-4233961
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Annastraat 10 Geleen

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Aan de onlangs vernieuwde Annastraat op steenworp afstand van de markt van Geleen, is deze instapklare winkelruimte gelegen van 105 mē met 35 mē opslagruimte in het souterrain en 2 eigen parkeerplaatsen aan de achterzijde.

OBJECT
Instapklare winkelruimte van 105 mē met 35 mē opslagruimte in het souterrain en 2 eigen parkeerplaatsen.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in het centrum van Geleen, nabij de onlangs gerealiseerde randweg welke zorg draagt voor een optimale verbinding met zowel de A2 als de A76 en ligt verder op steenworp afstand van de markt van Geleen in de vernieuwde Annastraat.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'centrum' bestemming voor deze commerciële ruimte. detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en kantoren met baliefunctie zijn hier toegestaan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, klik hier. Voor inzicht in de bijbehorende Staat van Bedrijfsactiviteiten (SBI), klik hier. U dient zelf bij de gemeente Sittard te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

WINKELRUIMTE

SOUTERRAIN
Vanuit de winkelruimte bereikbare opslagkelder, onderverdeeld in 2 ruimtes van resp. 5 en 30 mē.

BEGANE GROND
Entree met toegang tot ca. 105 mē winkelruimte voorzien van laminaatvloer, deels behang en deels stucwerk wanden, systeemplafond met tl-inbouwverlichting en kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Verder is er een separate kantoorruimte van ca. 14 mē met eenvoudige kitchenette aanwezig, hier is tevens de cv-installatie gesitueerd (eigendom). Deels betegeld toiletruimte. De winkelruimte beschikt over een achteringang, ideaal voor te laden en lossen. De vrije hoogte bedraagt 2,85 meter met ca. 7 meter frontbreedte.

PARKEERVOORZIENING
Dit object beschikt aan de achterzijde over 2 eigen parkeerplaatsen, bereikbaar middels overheadpoort aan de voorzijde. Daarnaast zijn er diverse openbare (betaalde) parkeermogelijkheden op de markt, in de Q-Park (Annastraat) en in de overige directe omgeving.

BESCHIKBAARHEID
Beschikbaar per 1 oktober 2018.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
511 m²
Opp winkelruimte
511 m²
Perceel
511 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Geleen
Sectie
A
Indexnummer
5625
Oppervlakte
522 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart Annastraat 10 Geleen

naar Annastraat 10 Geleen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object