046-4233961
046-4233961
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Arendstraat 4 F Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg'

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Ca. 183 m instapklare en multifunctionele bedrijfsruimte met 1 parkeerplaats op eigen terrein, gelegen op 'Handelsterrein Bergerweg' in de directe nabijheid van de N276 en A2 en het NS treinstation van Sittard.

OBJECT
Deze bedrijfsunit heeft een oppervlakte van ca. 183 m met eigen entree en 1 parkeerplaats.


LOCATIE
Het object is gelegen op handelsterrein Bergerweg op met een directe verbinding naar de Hasseltsebaan (N276) en naar het autowegennet met regionale verbindingswegen.

BEREIKBAARHEID
De Bergerweg leidt rechtstreeks naar de op- en afritten van de A2 en is de centrale toegangsweg naar de kern van Sittard en wordt geflankeerd door bedrijvenstad Fortuna Sittard, Handelscentrum Bergerweg, Gardenz en De Borrekuil. Door de snelle verbinding met de A2 (Amsterdam-Luik) zijn ook Belgi en Duitsland eenvoudig bereikbaar.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'bedrijf' bestemming voor dit object. De aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven in categorie 1, 2, 3.1 en 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan 'Handelsterrein Bergerweg', ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor inzicht in de bijbehorende Staat van Bedrijfsactiviteiten (SBI), ga naar www.bagviewer.nl.

BEDRIJFSRUIMTE
Ca. 183 m multifunctionele bedrijfsruimte toegankelijk via separate loopdeur en middels handmatige overheadpoort (3x3m). De hal is voorzien van een alarminstallatie, kitchenette, toilet, brandhaspel en lichtstraat.
De huurprijs van Arendstraat 4F bedraagt 750,00 per maand excl. BTW en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen ca. 125,00 per maand excl. BTW en worden verrekend middels maandelijkse voorschotten met nacalculatie. De servicekosten omvatten:
- vastrecht en gebruik G/W/E;
- tuin- en terreinonderhoud;
- onderhoud installaties CV, airco, ventilatie, riolering, inbraak-alarminstallatie, brand-ontruimingsysteem, lift, verzekering (opstal) en rioolrechten.

PARKEERVOORZIENING
1 parkeerplaats, gesitueerd op het eigen bestraat en omheind terrein, afsluitbaar middels poort. Extra parkeerplaatsen zijn in overleg bij te huren.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.


HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
nee
Service kosten
€ 125 p/m
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
2000

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
183 m²
Opp bedrijfshal
183 m²
Perceel
200 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
L
Perceel
733
Bekijk alle kenmerken

Kaart Arendstraat 4 F Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg'

naar Arendstraat 4 F Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg'
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object