046-4233961
046-4233961
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Asterstraat 101 Geleen, Lindeheuvel

Huurprijs € 4.995 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Bedrijfsobject (totaaloppervlakte 1900 m), bestaande uit ca. 1.600 m bedrijfsruimte met elektrische overheadpoort incl. verdiepingsvloer van ca. 300 m t.b.v. magazijn, ca. 300 m kantoorruimte en naastgelegen geasfalteerd parkeerterrein van ca. 700 m t.b.v. (bezoekers) parkeren.

LOKATIE
Het object bevindt zich aan de rand van de wijk Lindenheuvel in Geleen, is gelegen nabij Gardenz winkelboulevard en aan de rondweg van Sittard.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'bedrijventerrein' bestemming voor dit bedrijfsobject enkelbestemming 'bedrijven'. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar www.ruimtelijkeplannen.n en www.bagviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
Het object is optimaal per auto bereikbaar via de Urmonderbaan (N294), mede gelet op de direct nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. Ook Maastricht-Aachen Airport (MAA) ligt op korte afstand. Op ca. 10 autominuten bevindt zich een NS-Station.

KANTOORRUIMTE
Entree met voorportaal en elektrische schuifdeur. Hal bestaande uit twee gedeeltes met toegang tot vijf kantoorruimtes varirend van 20 m tot 57 m en een spreekkamer. De kantine (ca 40 m) bevat een kitchenette met koelkast en een apart zitgedeelte. Toilet.

OPLEVERNIVEAU KANTOORRUIMTE
Deels laminaatvloer, deels zeil;
Plafonds met armaturen;
Vloer-, wand- en plafondafwerking;
Meterkast G/W/E;
Radiatoren;
In diverse kantoren raampartijen en lamellen;
Brandhaspels, brandblussers;
Databekabeling, stopcontacten;
Alarm;
Airco units per kantoor.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte (vrije hoogte 5,40m) is toegankelijk via een overheadpoort (4,0 m breed x 4,5 m hoog) en/of vanuit het kantorenblok. In de bedrijfsruimte is toegang tot een geheel betegelde toiletunit met twee aparte toiletten, wastafel, radiator en een opberghok. Verdiepingsvloer van ca 300 m t.b.v. magazijn.

OPLEVERNIVEAU BEDRIJFSRUIMTE
Betonvloer;
Elektrische Overheadpoort;
Krachtstroom en diverse stopcontacten;
Brandblussers, twee aparte nooddeuren;
Drie gasheaters.

BUITENTERREIN/PARKEREN
Toegang via dubbele poort. Geasfalteerd en volledig omheind terrein voorzien van buitenverlichting. Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte, Verhardbuitenterrein
Bouwjaar
1971-1980

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
1.900 m²
Opp kantoorruimte
300 m²
Opp bedrijfshal
1.600 m²
Opp buitenterrein
700 m²
Perceel
2.870 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen

Kadastrale gegevens

Gemeente
Geleen
Sectie
G
Perceel
1972
Oppervlakte
2870 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart Asterstraat 101 Geleen, Lindeheuvel

naar Asterstraat 101 Geleen, Lindeheuvel
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object