-->
Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Baandert 14 Sittard, De Baandert

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

In Sittardse wijk De Baandert, gelegen grotendeels gerenoveerd vrijstaand bedrijfsobject, bestaande uit een verhuurde bovenwoning (ca. 112 m≤), ca. 700 m≤ kantoorruimte, ca. 410 m≤ bedrijfsruimte en overige ruimte. Er zijn 6 p-plaatsen aan de voorzijde gelegen, overig parkeren vindt plaats op eigen afgesloten buitenterrein aan de achterzijde (Henri Hermansstraat).

KADASTRAAL BEKEND
Gemeente SITTARD, sectie B, nummer 4563,
welke is overgegaan in nummers 5474 A1 + A2.
Het perceel is ca. 2150 m≤.
Het betreft de huisnummers 14 + 14A.

OBJECT
Vrijstaand bedrijfsobject (ca. 1.110 m≤), gelegen in Sittardse wijk De Baandert, bestaande uit een royale entree met receptie, royale toiletvoorziening, 2 vergaderruimten, achterliggende kantoortuin, ruime kantinefaciliteit/ presentatieruimte met achterliggende kantoorruimten, ruime werkplaats, opslagruimte, toiletruimte.

Het via de achterzijde te bereiken buitenterrein is omheind en v.v. een elektrisch bedienbare schuifpoort. Tevens is een deel van dit buitenterrein overkapt.

Het object is in 1956 gebouwd en in 2016 grotendeels gerenoveerd, o.a. voorzien van airco, zonwering, alarminstallatie, brandmeldinstallatie en ledverlichting, brandmeldinstallatie, deels PVC-vloeren, deels tegelvloeren.

Het bovengelegen appartement (ca. 112 m≤) = verhuurd. Het appartement wordt niet te huur aangeboden en zit hierom niet in de huurprijs inbegrepen. Het gehele object, inclusief verhuurd appartement, wordt TE KOOP aangeboden. Het appartement is middels een separate toegangsdeur aan de voorzijde toegankelijk en heeft huisnummer 14a. Indeling: portaal op de BG, eerste verdieping, woonkamer met dakterras, 3 slaapkamers, badkamer en zolder met CV-opstelling. Eigen aansluitingen g,w,e.

NB. Het bedrijfsobject is tevens TE KOOP icm het naastgelegen object, zie ons woningaanbod.

LOCATIE
Het kantoorobject is gelegen in de Sittardse wijk de Baandert. De naoorlogse stadswijk Baandert heeft een relatief korte geschiedenis. Voor de Tweede Wereldoorlog bestond dit gebied nog vrijwel geheel uit akkers en weilanden met enkel wat verspreide bebouwing. De naam Baandert werd indertijd al gebruikt om dit gebied mee aan te duiden. Het gebied werd doorsneden door de Molenbeek, een kunstmatige aftakking van de Geleenbeek die leidde naar de Stadbroekermolen. Deze beek, die vanwege haar vroegere functie als open riool in de volksmond ook wel bekendstond als de Keutelbeek, is bij de aanleg van de wijk voor een groot gedeelte overkluisd. Langs de beek lag de buurtschap Stadbroek, die geheel in de huidige wijken Baandert en Stadbroek is opgegaan. Enkele historische boerderijen en huizen van dit plaatsje, aan de huidige Oudeweg, zijn heden ten dage nog bewaard gebleven.

De wijk kent door de ligging nabij het centrum slechts een klein aantal eigen voorzieningen. Er bevinden zich een katholieke basisschool, een huisartsenpraktijk en enkele horecagelegenheden. Voor de meeste winkelgelegenheden zijn de inwoners vooral aangewezen op het centrum. In het midden van de wijk, aan de Hemelsley, ligt een klein park en verder grenst de wijk in het noorden aan het recreatiegebied de Schwienswei, waaronder het zwembad De Nieuwe Hateboer. Delen van de wijk zijn per openbaar vervoer goed bereikbaar met doordeweeks vier bussen per uur richting het station vanaf de Dr. Nolenslaan.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt het bestemmingsplan "Baandert ESCS", vastgesteld op 22-09-2011. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl, en ga voor de lijst van toegestane bedrijfsactiviteiten naar www.bagviewer.nl

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per auto, bus en fiets is uitstekend. Het object is op enkele loopminuten van het centrum gelegen.

KANTOORRUIMTE / BEDRIJFSRUIMTE
BEGANE GROND (ca. 1.110 m≤ VVO)

Via de royale entree met tochtsluis heeft men toegang tot de receptiebalie en naastgelegen wacht-, vergaderruimte. Aan de royale gang zijn diverse ruimten gelegen, waaronder de toiletruimte, garderobe, enkele grotere kantoor-, vergaderruimten. Aansluitend bevinden zich de werkplaats, een grote open industriŽle ruimte met enkele naastgelegen afsluitbare kantoorruimten.

ALGEMEEN OPLEVERNIVEAU:
- PVC-vloeren / Tegelvloeren / Betonvloeren/ Vloerbedekking;
- Deels systeemplafonds, deels industriŽle plafonds;
- LED-verlichting (deels bewegingsmelders, deels middels schakelaars);
- Modern afgewerkte toiletgroepen;
- Deels gestuukte wanden, deels systeemwanden;
- Draai-kiepramen met deels enkelglas, deels dubbelglas;
- Radiatoren;
- Airco's;
- Data/bekabeling;
- Brandhaspels;
- Brandmeldinstallatie;
- Kleine en grote kantoorruimten v.v. systeemwanden.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
1956

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
1.110 m²
Opp kantoorruimte
700 m²
Opp bedrijfshal
410 m²
Perceel
2.150 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Kabelgoten, Systeemplafond, Toilet, Pantry, Verwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
B
Perceel
4563
Oppervlakte
2150 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Baandert 14 Sittard, De Baandert

naar Baandert 14 Sittard, De Baandert
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object