Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Bergerweg 190 Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg'

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Zichtlocatie - Representatief en modern bedrijfspand met ca. 232 m kantoorruimte (begane grond + 1ste verdieping), ca. 450 m bedrijfsruimte en 6 parkeerplaatsen, gelegen op bedrijvenstad Fortuna in de directe nabijheid van diverse uitvalswegen.

OBJECT
Kantoorruimte verdeeld over de begane grond en eerste verdieping i.c.m. bedrijfsruimte gelegen aan de achterzijde van het object (Rigastraat 20).

LOCATIE
Bedrijvenstad Fortuna is uitermate strategisch gelegen in de Euregio. In Nederland met in het noorden Roermond, in het zuidoosten Heerlen en in het zuidwesten Maastricht. Het buitenland ligt nabij: Aken, Luik, en Genk zijn in korte tijd bereikbaar. Bedrijvenstad Fortuna grenst op lokaal niveau op slechts 650 meter afstand van de binnenstad en stationsomgeving van Sittard.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Bergerweg Zuid'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Bedrijventerrein'. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

BEREIKBAARHEID
De Bergerweg leidt rechtstreeks naar de op- en afritten van de A2 en is de centrale toegangsweg naar de kern van Sittard en wordt geflankeerd door bedrijvenstad Fortuna Sittard, Handelscentrum Bergerweg, Gardenz, De Borrekuil en Chemelot. Door de snelle verbinding met de A2 (Amsterdam-Luik) zijn ook Belgi en Duitsland eenvoudig bereikbaar.

KANTOORRUIMTE

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen 5,95 per m2 per jaar excl. BTW voor de kantoorruimte en 2,50 per m2 per jaar excl. BTW voor de bedrijfsruimte. Hierbij zit inbegrepen: jaarlijkse servicebeurt CV en luchtbehandeling, vervanging van filters LBK, onderhoud sprinklerinstallatie, bluswatervoorziening, onderhoud inbraak-, brandalarm en brandblussers. De optionele servicekosten voor het gebruik van snel internet (glasvezel) middels netwerkbekabeling bedragen 10,20 per m2 per jaar excl. BTW.

BEGANE GROND
Entree voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden, systeemplafonds met inbouwverlichting, situering van de brandmeldinstallatie, meterkast, cv-ruimte en opgang naar eerste verdieping middels wenteltrap. Vanuit de ontvangsthal heeft men toegang tot de kantoorruimtes, een deels betegelde toiletruimte met voorportaal en fonteintje en een kitchenette (tezamen 40 m). De 4 kantoorruimtes op de begane grond zijn respectievelijk 44 m, 40 m, 20 m en 33 m groot.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is o.a. v.v. beklinkende vloer, alarm, verlichting, heater (gas), 2 overheadpoorten (3m x 3m) waarvan 1 met pui en 1 met loopdeur, brandhaspels, inpandige kantoorunit, eigen meters g,w,e.

PARKEERVOORZIENING
Er is 1 parkeerplaats aan de voorzijde en 5 parkeerplaatsen aan de achterzijde van het object, beide op eigen terrein. Overig parkeren in directe omgeving tegen betaling.

EERSTE VERDIEPING // OPTIONEEL ERBIJ TE HUREN
Middels wenteltrap bereikbare eerste verdieping met situering van de garderobenis, patchkast, tweede toiletruimte met urinoir en zwevend closet, meterkast en cv-ruimte. Deze verdieping beschikt over een kantoorruimte van 28 m voorzien van draai-/kiepramen, stucwerk wanden, systeemplafonds en TL-inbouwverlichting.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen 5,95 per m2 per jaar excl. BTW voor de kantoorruimte en 2,50 per m2 per jaar excl. BTW voor de bedrijfsruimte. Hierbij zit inbegrepen: jaarlijkse servicebeurt CV en luchtbehandeling, vervanging van filters LBK, onderhoud sprinklerinstallatie, bluswatervoorziening, onderhoud inbraak-, brandalarm en brandblussers. De optionele servicekosten voor het gebruik van snel internet (glasvezel) middels netwerkbekabeling bedragen 10,20 per m2 per jaar excl. BTW.

BESCHIKBAARHEID
Beschikbaar per 15 februari 2019.

OVERIGE HUURDERS
Medegebruikers van deze locatie zijn Fortas Beveiliging en Faber Personeelsdiensten.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
2001

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
654 m²
Opp kantoorruimte
204 m²
Opp bedrijfshal
450 m²
Perceel
850 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Systeemplafond, Toilet, Verwarming, Kamerindeling

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
M
Perceel
486
Oppervlakte
850 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Bergerweg 190 Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg'

naar Bergerweg 190 Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg'
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object