046-4233961
046-4233961
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Bergerweg 49 Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg'

Huurprijs excl. BTW € 130 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Zichtlocatie/ Rabobank gebouw - Zeer representatief en modern kantoorpand, ca. 453 m≤ kantoorruimte (VVO), gelegen op de 3de verdieping met maximaal 30 te huren parkeerplaatsen, gelegen op kantorenpark Sittard in de directe nabijheid van diverse uitvalswegen en op loopafstand van het NS-station. Huurder heeft de mogelijkheid om tegen n.o.t.k. voorwaarden gebruik te maken zowel van de inpandige bedrijfskantine als de presentatie-, vergaderfaciliteiten in het gebouw.

OBJECT
Kantoorruimte met gemeenschappelijke entree, gelegen op de 3de verdieping van het Rabobank gebouw (zichtlocatie - Bergerweg). In de huurprijs zit de huurprijs van de parkeerplaatsen niet inbegrepen. Huurder heeft de mogelijkheid om tegen n.o.t.k. voorwaarden gebruik te maken van zowel de bedrijfskantine als de presentatie-, vergaderfaciliteiten in het gebouw.

LOCATIE
Bedrijvenstad Fortuna is uitermate strategisch gelegen in de Euregio. In Nederland met in het noorden Roermond, in het zuidoosten Heerlen en in het zuidwesten Maastricht. Het buitenland ligt nabij: Aken, Luik, en Genk zijn in korte tijd bereikbaar. Bedrijvenstad Fortuna grenst op lokaal niveau op slechts 650 meter afstand van de binnenstad en stationsomgeving van Sittard.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Bergerweg Zuid'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Bedrijventerrein'. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, klik hier. (ruimtelijke plannen)

BEREIKBAARHEID
De Bergerweg leidt rechtstreeks naar de op- en afritten van de A2 en is de centrale toegangsweg naar de kern van Sittard en wordt geflankeerd door bedrijvenstad Fortuna Sittard, Handelscentrum Bergerweg, Gardenz en De Borrekuil. Door de snelle verbinding met de A2 (Amsterdam-Luik) zijn ook BelgiŽ en Duitsland eenvoudig bereikbaar.

KANTOORRUIMTE

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen Ä40,00 per m2 per jaar excl. BTW. Hierbij zit inbegrepen: luchtbehandeling (onderhoudskosten), schoonmaak, beveiliging (alarm), beveiliging (video), energiekosten (voorschot), onderhoud installaties. Het gebouw beschik over een energielabel A en is aangesloten op het GROENE NET (gasloos).

Het Groene Net is een lokaal warmtebedrijf dat via een ondergronds warmtenet duurzame warmte en koude levert aan bedrijven en woningen in Sittard-Geleen, Beek en Stein. De warmte is afkomstig van twee lokale warmtebronnen: de hernieuwbare warmte van Biomassacentrale Sittard (BES) en de restwarmte van SABIC's naftakraker Olefin 4 op Chemelot. Bij SABIC komt bij industriŽle processen restwarmte vrij die anders verloren zou gaan. Zonde natuurlijk, vinden ook Chemelot en SABIC! Via Het Groene Net zetten we die warmte in voor de verwarming en koeling van huizen en bedrijven in de buurt.

GEBOUW INFORMATIE
Er is in 2013 een nieuw Bestuurscentrum voor de Rabobank Westelijke Mijnstreek in Sittard gebouwd. Daarbij is een zeer uitnodigend en open gebouw ontworpen, waarbij alle afdelingen van de bank aan een centrale vide zijn gesitueerd. Om dit open en transparante karakter van het gebouw mogelijk te maken zijn diverse simulaties uitgevoerd en ontwerpmaatregelen geÔntegreerd in het plan om een zo goed mogelijk thermisch- en akoestisch comfort te realiseren. Dit heeft onder andere geresulteerd in maatregelen waarmee de temperatuur en luchtbewegingen in het gebouw worden gecontroleerd en daarnaast in maatregelen die ervoor zorgen dat medewerkers geen geluidoverlast van elkaar ondervinden.

De Rabobank wilde een meer dan gemiddeld duurzaam gebouw realiseren. Hierbij is gebruik gemaakt van de BREEAM systematiek, waarbij een score ''Very Good'' gerealiseerd is. In september 2013 is het Nieuwbouw Ontwerpcertificaat behaald met en score van 61,81% (3 sterren, Very Good). In het gebouw is uitsluitend duurzaamheid geproduceerd hout toegepast. Daarnaast wordt in het gebouw groene stroom gebruikt en zijn er een zestal oplaadpunten voor elektrische auto's. Voor warmte en koude is het gebouw aangesloten op Het Groene Net (restwarmte van de biomassacentrale BES en industriŽle restwarmte van de fabrieken op het Chemelot terrein wordt gebruikt). Het gebruik van restwarmte voor verwarmen en koelen van het bouw is een zeer duurzame keuze.

Het gebouw bestaat uit vier verdiepingen boven PEIL, waarin vergader-, spreek- en werkruimten voor verschillende diensten worden gehuisvest. Onder PEIL bevindt zich een kelder met o.a. technische voorzieningenruimten, opslagruimten en een fietsenstalling. Op het terrein, naast het kantoorgebouw, is een parkeergarage gerealiseerd waarin ruimte is voor 169 parkeerplaatsen.

OPENINGSTIJDEN GEBOUW
- Maandag t/m Donderdag van 07:00 uur tot 20:00 uur;
- Vrijdag van 07:00 uur tot 18:00 uur;
- Zaterdag en zondag gesloten.

Openingstijd vanaf 07:00 uur is bespreekbaar maar dan zullen bouwkundige aanpassingen gedaan moeten worden. (kosten huurder)

BEGANE GROND
Gemeenschappelijke royale entree, voorzien van een draaideur en separate loopdeur. Vanuit deze hal heeft men toegang tot de bedrijfskantine, de vergaderfaciliteiten, de trappenhuizen en de liften, welke toegang bieden tot de betreffende kantoorverdiepingen.

DERDE VERDIEPING (ca. 454 m2 kantoorruimte VVO)
Middels gemeenschappelijk trappenhuis en/ of lift bereikt men de derde verdieping. Deze verdieping is voorzien van een dubbele, deels betegelde toiletgroep met zwevende closets en fonteintje en beschikt over een eigen kitchenette. De verdieping is opgedeeld in 4 separate kantoorruimten en diverse grote open ruimten. Glasvezelverbinding kan vanuit het gebouw naar de derde verdieping worden tegen n.o.t.k. voorwaarden. In overleg kan het bestande meubilair worden overgenomen (bureau, stoel, monitorarm). Verdere gewenste aanpassingen t.a.v. het gebruik van de ruimte kan in onderling overleg plaatsvinden.

PARKEERVOORZIENING
Er zijn maximaal 30 parkeerplaatsen beschikbaar aan de achterzijde van het object. Deze kunnen gehuurd worden voor Ä 550,00 per jaar excl. btw. Overig parkeren kan in de directe omgeving tegen betaling.

LOCKERS
Huurder heeft de beschikking over 74 lockers met vrij te kiezen pincode.

BESCHIKBAARHEID
Beschikbaar per april/mei 2019.

OVERIGE HUURDERS
Medegebruikers van deze locatie zijn diverse afdelingen van de Rabobank.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Service kosten
€ 40 p/m
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
2014

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
453 m²
Opp kantoorruimte
453 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Liften, Kabelgoten, Toilet, Pantry
Energielabel
Klasse A

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
L
Perceel
569
Oppervlakte
705 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart Bergerweg 49 Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg'

naar Bergerweg 49 Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg'
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object