Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Breinderveldweg 12 Schinnen, Industrieterrein 'de Breinder'

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Op industrieterrein 'De Breinder' gelegen bedrijfsruimte van ca. 1.700 mē bestaande uit a. 150 mē kantoorruimte verdeeld over de begane grond en eerste verdieping, ca. 1425 mē bedrijfshal en ca. 125 mē entresolvloer gelegen op een ruim perceel van 2.058 mē met diverse parkeerplaatsen op eigen beklinkerd voorterrein.

OBJECT
Ca. 150 mē kantoorruimte verdeeld over de begane grond en eerste verdieping, ca. 1425 mē bedrijfshal en ca. 125 mē entresolvloer.

LOCATIE
Gelegen op bedrijventerrein 'De Breinder' te Schinnen.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een ' bedrijventerrein' bestemming voor deze locatie. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan 'Kernen Schinnen', ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

BEREIKBAARHEID
Het object is zeer gunstig gelegen naast de op- en afrit van de A76 (Antwerpen-Aken) waardoor zowel de A2 (Amsterdam-Luik) als ook België en Duitsland eenvoudig te bereiken zijn. Verder is het NS-treinstation van Schinnen te voet binnen enkele minuten te bereiken.

KANTOORRUIMTE
BEGANE GROND
Ca. 75 mē kantoorruimte bestaande uit: Entree met ontvangstruimte en situering van de meterkast, kantoor-/ spreekruimte met zicht op de bedrijfshal (ca. 26 mē), kantineruimte, archief-/serverruimte, deels betegelde toiletruimte met zwevend closet en fonteintje en kitchenette met koelkast, vaatwasser en boiler. De ruimtes zijn voorzien van betonvloeren, stucwerk wanden, systeemplafonds met tl-inbouwverlichting/ downlighters, vloerverwarming en aluminum kozijnen met dubbele beglazing en draai-/kiepramen.

EERSTE VERDIEPING
Middels trapopgang vanuit de bedrijfshal bereikbare verdiepingsvloer (betonvloer) bestaande uit ca. 75 mē kantoorruimte.

BEDRIJFSRUIMTE
BEGANE GROND
Ca. 1425 mē bedrijfsruimte bereikbaar vanuit het kantoorgedeelte en middels automatische overheadpoort (6,00m breed, 4,50m hoog). Daarnaast is er nog een seprate loopdeur aanwezig. De bedrijfsruimte is voorzien van een gesealde en vloeistofdichte betonvloer, tl-opbouwverlichting, diverse krachtstroom aansluitingen, vloerverwarming (op aardwarmte middels WTW Systeem), diverse lichtstraten, brandblussers, 2 nooduitgangen, wasbak en tweede toiletruimte. De hal heeft een vrije hoogte variërend van 5,00m tot 5,45m onder de balk.

EERSTE VERDIEPING
Ca. 125 mē verdiepingsvloer met een draagkracht van ca. 250 kg/mē.

PARKEERVOORZIENING
Diverse parkeerplaatsen op eigen beklinkerd voorterrein.

BESCHIKBAARHEID
Per 1 september 2017.

BIJZONDERHEDEN
Zowel kantoor- als bedrijfsruimte volledig voorzien van vloerverwarming op aardwarmte (WTW Systeem). Boren in de vloeren is hierdoor niet mogelijk.
HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
2010

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
1.700 m²
Opp kantoorruimte
150 m²
Opp bedrijfshal
1.550 m²
Perceel
2.058 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Toilet, Pantry

Kadastrale gegevens

Gemeente
Schinnen
Sectie
D
Perceel
4681
Oppervlakte
2058 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Breinderveldweg 12 Schinnen, Industrieterrein 'de Breinder'

naar Breinderveldweg 12 Schinnen, Industrieterrein 'de Breinder'
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object