Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Dr. Nolenslaan 122 A Sittard, Industrieterrein Sittard Noord

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Op een perfecte hoek-/zichtlocatie op industrieterrein 'Sittard Noord' is dit bedrijfsobject bestaande uit ca. 1.075 mē showroom / kantoorruimte op de begane grond met ca. 215 mē kantoorruimte op de eerste verdieping gelegen. Deze locatie beschikt over een ruime parkeergelegenheid op het geasfalteerde buitenterrein van ca. 375 mē, direct voor de hoofdingang. Ruim aantal dagelijkse passanten!

KADASTRAAL BEKEND
Gemeente SITTARD, sectie K, nummer 2506 (ged.).
Het perceel is ca. 1.291 mē.

OBJECT
Bedrijfsobject bestaande uit ca. 1.075 mē showroom / kantoorruimte op de begane grond met ca. 215 mē kantoorruimte op de eerste verdieping en ca. 375 mē geasfalteerd parkeerterrein.

LOCATIE
Het object is gelegen op een hoek-/zichtlocatie op bedrijventerrein Sittard Noord, met een omvang van ca. 150 hectare het grootste bedrijvenpark van Sittard. De locatie is goed bereikbaar, zowel vanuit Sittard als vanuit de omgeving.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'bedrijventerrein' bestemming voor de aangewezen gronden in bestemmingsplan 'Industrieterrein Noord, Sittard'. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor de lijst van toegestane bedrijfsactiviteiten, ga naar www.bagviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per auto is door middel van doorgaande wegen uitstekend. De op- en afritten van de A2 en de nieuwe snelweg richting Duitsland zijn op slechts 5 minuten rijafstand gesitueerd. Per bus is het industrieterrein eveneens goed bereikbaar. De afstand tot aan het NS treinstation van Sittard bedraagt 3 kilometer.

ALGEMEEN
Deze multifunctionele showroom / kantoorruimte is gelegen op een hoek-/zichtlocatie op de Dr. Nolenslaan in Sittard met een ruim aantal dagelijkse passanten. het object is gesitueerd direct naast de onlangs geopende wasstraat Zuiver Sittard. Bij Zuiver Sittard kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met het poetsen en schade herstellen van voertuigen (zie www.zuiversittard.nl voor meer informatie). Daarnaast beschikt deze ultramoderne wasstraat over een lunchroom en zelfs over een dogwash. Mede hierdoor geniet het object een ruime dagelijkse attentiewaarde. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig direct voor de hoofdingang. Tevens geschikt als kantoorruimte. Het object is in 1977 gebouwd op traditionele wijze, voorzien van plat geïsoleerd dak met bitumineuze dakbedekking en geniet een ruime daglichttoetreding.

SHOWROOM / KANTOORRUIMTE
BEGANE GROND
Middels overdekte entree heeft men toegang tot ca. 1.075 mē showroom / kantoorruimte met ruime daglichttoetreding. De ruimte is deels voorzien van vloerbedekking en deels tegelvloeren, stucwerk wanden, systeemplafond met tl-inbouwverlichting, downlighters & speakers, diverse kabelgoten met datapunten, aluminum kozijnen met dubbele beglazing, alarminstallatie en heeft een vrije hoogte variërend van 2,40 meter tot 2,70 meter. Deels betegeld dames- en herentoilet met fonteintje en garderobenis. Kluisruimte met brandkast. Technische ruimte met opstelling van cv-installatie. Hoofdmeterkast met diverse aansluitingen. het object is tevens vanaf de zij- en achterzijde toegankelijk.

KANTOORRUIMTE
EERSTE VERDIEPING
Middels trapopgang vanuit het middengedeelte van de showroom toegankelijke eerste verdieping van ca. 215 mē. De verdiepingsvloer is onderverdeeld in 2 kantoorruimtes en een kantineruimte met kitchenette. Daarnaast is er een archief-/ opslagruimte aanwezig.

TECHNISCHE VOORZIENINGEN
- eigen gas/water/elektra aansluitingen;
- alarminstalatie;
- cv-installatie;
- buitenverlichting;
- kabelgoten met data aansluitingen.

OPLEVERINGSNIVEAU
het object wordt opgeleverd in de huidige staat. In overleg met de verhuurder kan een specifiek op huurder afgestemd opleveringsniveau worden vastgesteld.

PARKEERVOORZIENING
Ruime parkeergelegenheid direct voor de hoofdingang op geasfalteerd voor- en zijterrein van ca. 375 mē.

RECLAMEUITINGEN
Zowel op de hoofdentree alsmede op de reclamezuil langs de Dr. Nolenslaan is het huurder in overleg toegestaan om reclame-uitingen te voeren. Huurder dient dit zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiëren.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
1977

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
1.290 m²
Opp kantoorruimte
215 m²
Opp bedrijfshal
1.075 m²
Perceel
1.750 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
K
Perceel
2506
Oppervlakte
1291 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Dr. Nolenslaan 122 A Sittard, Industrieterrein Sittard Noord

naar Dr. Nolenslaan 122 A Sittard, Industrieterrein Sittard Noord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object