Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Economiestraat 8 - 8B Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg'

Vraagprijs € 950.000 k.k.

Huurprijs € 7.200 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Hoeklocatie - half vrijstaand representatief bedrijfsobject, bestaande uit: ca. 675 m bedrijfsruimte, ca. 760 m kantoorruimte en ca. 300 m achtergelegen bestraat en omheind buitenterrein met 17 parkeerplaatsen aan de voorzijde gelegen.

BIJZONDERHEDEN
Het is bij dit object ook mogelijk om alleen de ca. 675 m bedrijfsruimte of alleen de ca. 760 m kantoorruimte te huren.

LOKATIE
Het object is gelegen op industrieterrein Bergerweg aan de rondweg van Sittard. De gevestigde bedrijven zijn zowel plaatselijk als regionaal. De industriestraat is een bekende straat waar de consument doelgericht n graag komt vanwege de goede bereikbaarheid en diversiteit aan grootschalige winkels. De volgende winkels zijn er o.a. gevestigd: Supermarkt ketens LIDL en Jan Linders, Berden Meubels, 3K Keukens, Niebo Portable Kitchens, Toyota en Citron, Peugeot welling, Wrth, Kwik Fit.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'enkelbestemming bedrijf' voor deze locatie. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar www.ruimtelijkeplannen.n en www.bagviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
Het object is optimaal per auto en openbaar vervoer bereikbaar, mede gelet op de direct nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. Ook Maastricht-Aachen Airport (MAA) ligt op korte afstand. Op ca. 15 minuten bevindt zich een NS-Station.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is ca. 650 m en heeft een verdiepingsvloer van ca. 25 m. De begane grond is o.a. v.v. een gevlinderde betonvloer, een overheadpoort (4,5m x 4,5m), twee gasheaters, tl-verlichting en enkele brandhaspels. De verdiepingsvloer is ten behoeve van opslag. De totale oppervlakte bedraagt ca. 675 m.

KANTOORRUIMTE
De kantoorruimte is verdeeld over drie verdiepingen. de eerste en tweede verdieping zijn symmetrisch en hebben samen een oppervlakte van ca. 590 m. De derde verdieping is iets kleiner ca. 170 m. Het totaaloppervlakte van het gehele pand is ca. 760 m. De kantoorruimten zijn v.v. ruime raampartijen welke zorgen voor veel natuurlijk daglicht. Iedere verdieping is uitgerust met een kitchenette en eigen toiletgroepen.

OPLEVERNIVEAU KANTOORRUIMTES
Vloerbedekking
Brandhaspels, brandblussers
Airco-units
Kabelgoten, stopcontacten en internetaansluitingen
Brandhaspels, brandblussers
Systeemplafonds met inbouwverlichting
Lamellen
Alarminstallatie

BUITENTERREIN
Ca. 300 m verhard en omheind buitenterrein.

PARKEERVOORZIENING
Toegang tot het terrein via een afsluitbare poort aan de zijkant van het pand met ca. 20 parkeerplekken op eigen omheind, beklinkerd terrein. Verder zijn er voor het pand nog ca. 17 parkeerplaatsen en is er de mogelijkheid om gratis te parkeren in de buurt.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Kantoor-/bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
1998

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
1.435 m²
Opp kantoorruimte
760 m²
In units vanaf
760 m²
Opp bedrijfshal
675 m²
In units vanaf
675 m²
Perceel
1.987 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Te openen ramen, Kabelgoten, Systeemplafond, Toilet, Verwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
T
Perceel
1352
Oppervlakte
1987 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Economiestraat 8 - 8B Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg'

naar Economiestraat 8 - 8B Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg'
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object