046-4233961
046-4233961
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Engelenkampstraat 75 Sittard, Centrum Sittard

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

OBJECT
Op de hoek Engelenkampstraat/De WiŽer - een top-/zichtlocatie nabij het centrum van Sittard- is gesitueerd een momenteel deels verhuurde, op de begane grond gelegen, representatieve kantoor-, praktijkruimte van ca. 519 m≤. TE HUUR vanaf ca. 250 m≤.

LOCATIE
Het object geniet een herkenbare ligging aan de Engelenkampstraat. De bereikbaarheid middels eigen vervoer is uitstekend. De Engelenkampstraat heeft een goed ontsluiting met de A2 hetgeen betekent dat steden als Maastricht, Antwerpen, Eindhoven en Heerlen op korte afstand zijn gesitueerd. Ook de provinciale weg N276 is binnen enkele autominuten bereikbaar.Het NS-treinstation van Sittard is op circa 10 loop minuten bereikbaar. Diverse buslijnen stoppen direct nabij de kantoorruimte.

BESTEMMING/BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'maatschappelijke alsook zakelijke dienstverlening' bestemming voor de aangewezen gronden in bestemmingsplan Centrum Sittard. Hieronder verstaat men o.a. instellingen en voorzieningen op medisch sociaal-cultureel, educatief of religieus gebied dan wel op het gebied van sport en recreatief of openbaar bestuur. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl en www.bagviewer.nl.

KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE
Op zichtlocatie aan de rand van het centrum gelegen representatieve kantoor-, praktijkruimte. In totaal is deze ruimte groot ca. 519 m≤. Aangezien de ruimte beschikt over 2 ingangen, is het mogelijk om de ruimte in tweeŽn te splitsen van elk ca. 250 m≤. In overleg met de eigenaar is het mogelijk om een aangepast opleverniveau overeen te komen.

OPLEVERNIVEAU
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd en omvat o.a.:
- Eigen meters t.a.v. gas, water, electra;
- Achteringang met intercom;
- Mechanische ventilatie;
- Airconditioning;
- Diverse kantoorruimtes;
- Bekabeling data en elektra;
- Systeemplafonds met verlichting;
- Vloerbedekking;
- Kitchenette;
- Toiletruimte;
- Opslagruimte.

BIJZONDERHEDEN
- Het betreft een appartementsrecht, onderdeel uitmakende van een groter wooncomplex.
- Het object wordt in collegiale samenwerking aangeboden met Jules Vervoort & Partners.

PARKEERGELEGENHEID
Er zijn geen parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar. Parkeren is mogelijk in de directe omgeving openbaar of (betaald) in de parkeergarage Hub Dassenplein/ ABC-complex of (betaald) achter het gemeentehuis (Hub Dassenplein) middels abonnement.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
1990

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
519 m²
Opp kantoorruimte
519 m²
In units vanaf
250 m²
Perceel
519 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Kabelgoten, Systeemplafond, Toilet, Pantry, Verwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
D
Indexnummer
A1
Perceel
6947
Bekijk alle kenmerken

Kaart Engelenkampstraat 75 Sittard, Centrum Sittard

naar Engelenkampstraat 75 Sittard, Centrum Sittard
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object