Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Galjoenweg 71 - 73 Maastricht, Industrieterrein Beatrixhaven Maastricht

Vraagprijs € 1.595.000 k.k.

Huurprijs € 12.000 per maand

Bewaar object

Omschrijving

BEDRIJFSOBJECT
Bedrijfsobject (ca. 2.415 m bedrijfs-, kantoor-, en nevenruimten), bestaande uit: ca. 1.573 m showroom, ca. 548 m werkplaats, ca. 294 m kantoor/nevenruimtes. Het object beschikt tevens over ca 2.451 m bestraat en omheind buitenterrein.

KADASTRAAL BEKEND
Gemeente MAASTRICHT, sectie I, nummers 4050 + 4053.
Het perceel is ca. 2.595 m.
Het betreft de huisnummer 71.

Gemeente MAASTRICHT, sectie I, nummer 4051.
Het perceel is ca. 2.271 m.
Het betreft de huisnummer 73.

LOKATIE
Beatrixhaven is een binnenhaven en een bedrijventerrein in het noordoosten van de Nederlandse stad Maastricht. Het is het grootste bedrijventerrein van Zuid-Limburg en is een industrieel gezoneerd bedrijvenpark met een focus op het faciliteren van zware industrie.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Enkelbestemming bedrijven', vastgesteld op 21 april 2015. U dient zelf bij de Gemeente Maastricht te verifiren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl en www.bagviewer.nl

BEREIKBAARHEID
Via omliggende toevoerwegen is het object goed te bereiken, in het bijzonder via de provinciale wegen, zowel vanuit de richting Heerlen, Luik als Eindhoven. Het object is gelegen binnen 1 autominuut van de A2 en de A79.

SHOWROOM
Ca. 1.573 m showroom verdeeld over 2 ruimtes, de linkerruimte is 748 m (hoogte 5,70m) en de rechterruimte is 825 m (hoogte 2,80m). De ruime glaspartijen en een kleine bar geven de showroom een moderne en representatieve uitstraling. De showroom is verdeeld over de begane grond en eerste verdieping en telt 9 kantoorruimtes. Op de eerste verdieping bevindt zich een kantine uitgerust met; kitchenette, koelkast, airco, kookplaat, vaatwasser en dames/heren toilet.

OPLEVERNIVEAU SHOWROOM
Tegelvloer;
Gasheaters en topkoeling;
Rijen hangende lichtarmaturen;
Systeemplafonds;
Kabelgoten;
Brandhaspels, brandslang;
Inbraakinstallatie en camera's;
Overheadpoorten.

WERKPLAATS
Vanuit de showroom is toegang tot de werkplaats van ca. 548 m (hoogte 4,2m). Aan de achterzijde liggen 5 naast elkaar liggende overheadpoorten met aparte loopdeur die naar het achterterrein leidt. Het verharde achterterrein is 2451 m en geheel afsluitbaar d.m.v een elektrische schuifpoort/ Over het hele buitenterrein hangen beveiligingscamera's.

OPLEVERNIVEAU WERKPLAATS EN NEVENRUIMTES
Lichtstraat;
Verlichting;
Persluchtleidingsysteem;
Brandhaspels, brandslang;
Kantine/kleedlokaal;
Gasheaters;
Krachtstroom;
Betegeld toilet.

BUITENTERREIN/PARKEERVOORZIENING
Het buitenterrein bestaat uit een bestraat voorterrein t.b.v. bezoekersparkeren. Het achtergelegen terrein is bestraat, omheind en afgesloten.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
1991

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
2.121 m²
Opp bedrijfshal
2.121 m²
Opp terrein
2.451 m²
Perceel
4.866 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Maastricht
Sectie
I
Perceel
4050
Oppervlakte
2210 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Maastricht
Sectie
I
Perceel
4053
Oppervlakte
385 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Maastricht
Sectie
I
Perceel
4053
Oppervlakte
2271 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Galjoenweg 71 - 73 Maastricht, Industrieterrein Beatrixhaven Maastricht

naar Galjoenweg 71 - 73 Maastricht, Industrieterrein Beatrixhaven Maastricht
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object