046-4233961
046-4233961
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Gasthuisgraaf 10 Sittard, Industrieterrein Sittard Noord

Huurprijs excl. BTW € 3.250 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Op industrieterrein 'Sittard Noord' gelegen multi-functioneel bedrijfsobject (in totaal ca. 560 mē), bestaande uit: ca. 425 mē bedrijfsruimte (vrije hoogte: 6,64m) met 4 elektrisch bedienbare overheadpoorten met ca. 135 mē kantoor-, en overige ruimten, ca. 1.620 mē verhard en omheind buitenterrein. Perceeloppervlakte: 2.180 mē. Bj: 2012.

OBJECT
Het object bestaat uit 425 mē bedrijfsruimte (vrije hoogte: 6,64m) met 4 overheadpoorten, ca. 135 mē kantoorruimte en 1.620 mē buitenterrein. Er is parkeergelegenheid voor de deur.

LOCATIE
Het object is gelegen op bedrijventerrein Sittard Noord, met een omvang van ca. 150 hectare het grootste bedrijvenpark van Sittard. De locatie is goed bereikbaar, zowel vanuit Sittard als vanuit de omgeving. Op het industrieterrein zijn zowel kleinere alsook grotere bedrijven gevestigd, met diverse bedrijfsactiviteiten. In de directe omgeving zijn o.a. Boels Verhuur, Rousseau chocolade winkels, Jac Salvino glas en het milieupark gevestigd. De gevestigde bedrijven zijn zowel regionaal als ook (inter) nationaal georiënteerd.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'bedrijventerrein' bestemming voor de aangewezen gronden in bestemmingsplan 'Industrieterrein Noord, Sittard'. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor de lijst van toegestane bedrijfsactiviteiten, ga naar www.bagviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per auto is door middel van doorgaande wegen uitstekend. De op,- en afritten van de verbindingswegen Sittard-Roermond-Venlo-Maastricht en de nieuwe snelweg richting Duitsland zijn op slechts 5 tot 10 minuten rijafstand gesitueerd. Per bus is het industrieterrein eveneens goed bereikbaar. De afstand tot aan het NS treinstation van Sittard bedraagt 3 kilometer.

BEDRIJFSRUIMTE / BEGANE GROND (vrije hoogte 6,64m)
De bedrijfsruimte, groot ca. 425 mē, is o.a. voorzien van vier elektrisch bedienbare overheadpoorten (3,75m breed, 4,20m hoog) met naastgelegen loopdeuren, lichtstraat, krachtstroom, smeerput, betonvloer, brandhaspel, vetafscheider aan de buitenzijde en alarm.

KANTOORRUIMTE / BEGANE GROND
Kantoorruimte 1 (ca. 60 mē) met aparte ingang , kantoorruimte 2 (ca. 30 mē) geeft directe toegang tot de loods, beide ruimten zijn o.a. voorzien van tegelvloer, kabelgoten, elektrische wandairco, lamellen en internetaansluiting, systeemplafonds met verlichting. Aansluitend bevindt zich een keukenruimte (ca. 10 mē), voorzien van o.a. koelkast en wasbak. In deze ruimte bevindt zich tevens een afgesloten toiletruimte.

VERDIEPING (2,68m hoog)
De verdiepingsvloer is toegankelijk via een vaste trap. Kantoorruimte 3 (ca. 30 mē) met airco en keukenblok voorzien van koelkast en boiler, aansluitend magazijn (ca 45 mē) en aparte toiletruimte. De gehele verdieping is voorzien van aluminium puien met dubbel glas, tegelvloer, systeemplafond met inbouwspots, bekabeling en luxaflex.

PARKEERVOORZIENING
Eigen parkeerplaatsen aan de voorzijde van het gebouw.

BUITENTERREIN
Ca. 1.620 mē verhard en omheind buitenterrein, verdeeld in ca. 1.050 mē naastgelegen verhard en omheind buitenterrein en een een voorgelegen bestraat en niet omheind buitenterrein t.b.v. parkeren en in-, en uitrijden.

BESCHIKBAARHEID
In overleg, doch spoedig.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte, Verhardbuitenterrein
Bouwjaar
2012

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
560 m²
Opp kantoorruimte
135 m²
Opp bedrijfshal
425 m²
Opp buitenterrein
1.620 m²
Perceel
2.180 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, Kabelgoten, Systeemplafond, Toilet, Pantry, Verwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
K
Perceel
3467
Oppervlakte
2180 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Gasthuisgraaf 10 Sittard, Industrieterrein Sittard Noord

naar Gasthuisgraaf 10 Sittard, Industrieterrein Sittard Noord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object