-->
Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Geerweg 9 Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg'

Huurprijs excl. BTW € 10.500 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Stationslocatie - Vrijstaand kantoorpand, te huur vanaf 310 m VVO, 375 m BVO, prijs per unit 3.500,- per maand excl BTW, bestaande uit 3 gelijke verdiepingen (in totaal ca. 920 m) met gemeenschappelijke entree en royaal souterrain (ca. 310 m vvo) t.b.v. opslag en 18 parkeerplaatsen op eigen terrein. Elke verdieping is opgedeeld in diverse kantoorruimtes, vergader-, en spreekkamers, welke gelegen zijn aan een royale gangpartij met in het hart een eigen kitchenette & sanitaire voorzieningen, bergruimte.

BESTEMMING/BEDRIJFSDOELEINDEN
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan 'kantorenpark Station Sittard', vastgesteld op 12-09-2013, bestemd als 'gemend'. Binnen deze bestemming is het mogelijk om kantoren en instelling op financieel, juridisch of (ontwerp)technisch gebied dan wel op het gebied van communicatie en informatie te huisvesten. Ook instelling en voorzieningen op medisch, sociaal-cultureel, educatief of religieus gebied dan wel op het gebied van openbaar bestuur en dienstverlenende bedrijven/zakelijke dienstverlening vallen binnen de bestemming. U dient zelf bij de gemeente Sittard te verifiren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

BEREIKBAARHEID
Stationslocatie, gesitueerd aan de achterzijde van het NS-station Sittard. Hier is eveneens een groot busstation gelegen. Vliegveld Maastricht Aachen Airport is op ca. 15 minuten bereikbaar. De Geerweg grenst aan de Bergerweg, d aanvoerroute richting de binnenstad van Sittard vanaf de A2. De Bergerweg loopt over in de N294, vanuit waar de A2/E25 bereikbaar is. Knooppunt Kerensheide ligt op ca. 5 autominuten van deze locatie. Steden als Heerlen, Maastricht en Roermond zijn allen vanuit deze locatie op 30 autominuten bereikbaar. Ook is het Belgische- en Duitse achterland snel bereikbaar vanuit Sittard.

ENTREE
Gezamenlijke entree/ hal (14m) voorzien van lift (max. 6 personen), inbraak werend glas, tevens is hier ook de meterkast gesitueerd. Verder beschikt het object over een brandmeldinstallatie en alarminstallatie.

BEGANE GROND / EERSTE VERDIEPING / TWEEDE VERDIEPING
Via de centrale hal heeft men toegang tot de moderne trapopgang. Iedere afsluitbare kantoorverdieping (ca. 310 m vvo) bestaat uit: 7 tot 9 kantoorruimtes (varirend van ca. 17 m tot 40 m) en een lunchruimte/koffie corner van ca. 15 m, uitgerust met een vaatwasser, koelkast, kitchenette en spoelbak. De presentatieruimte (ca. 40 m) kan eventueel gebruikt worden als vergaderruimte voor grotere groepen.

OPTIONEEL - SOUTERRAIN ca. 310 m vvo / 1.750,00 per maand excl. BTW.
Via het trappenhuis als ook via de lift is het souterrain (ca. 310 m) bereikbaar. Hier bevindt zich o.a. de server ruimte, welke is uitgerust met airco. Verder bestaat het souterrain uit diverse kleine en grote afsluitbare ruimtes, welke voorzien zijn van een betonnen vloeren, tl-verlichting en radiatoren. Deze kelderruimtes kunnen separaat gehuurd worden.

OPLEVERNIVEAU
Gestuukte wanden;
Radiatoren;
Per kantoor regelbare verwarming;
Kabelgoten met databekabeling t.b.v. elektra en UTP;
Aluminium kozijnen met dubbel glas;
Systeemplafonds + LED-verlichtingsarmaturen;
Mechanische ventilatie (regelbare koeling en ventilatie)
Alarm-, en bewegingscensoren;
Brandmeldinstallatie, brandblussers;
Intercom installatie met spreek-, luisterverbinding;
Inbraakbeveiliging, infrarood detectoren met doormelding naar meldkamer;
Glasvezel internet.
Groene Net = Gasloos / Energielabel A

PARKEERGELEGENHEID ( 420,00 p.p.p.j. excl. BTW)
Er zijn in totaal 18 eigen parkeerplaatsen eigen terrein beschikbaar op het beklinkerde achterterrein. Verder zijn er diverse betaalde parkeergelegenheden in de nabijgelegen Q-Park en gratis parkeren in de aangrenzende woonwijk.

SERVICEKOSTEN (op basis van nacalculatie)
De servicekosten bedragen per verdieping 295,00 per maand excl stroom, excl. BTW. Onderstaande zaken zijn inbegrepen:
- Verbruik gas, water en elektra (inclusief vastrecht);
- Glasbewassing buiten;
- Onderhoud groen + parkeerterrein;
- Onderhoud gebouwgebonden installaties (CV-installatie, koelinstallatie, ventilatie, riolering, alarm, brandmeldinstallatie, liftinstallatie).

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Service kosten
€ 30 p/m
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
2001-2010

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
1.125 m²
Opp kantoorruimte
1.125 m²
In units vanaf
375 m²
Perceel
1.260 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Liften, Te openen ramen, Kabelgoten, Systeemplafond, Toilet, Pantry, Verwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
k
Perceel
3497
Oppervlakte
1260 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Geerweg 9 Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg'

naar Geerweg 9 Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg'
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object