Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Haven 20 Stein, Haven Stein

Huurprijs € 1.545 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Op bedrijventerrein 'Haven Stein' in de directe nabijheid van diverse uitvalswegen (A2/A76) gelegen bedrijfs,- en kantoor object waarvan beschikbaar: ca. 200 mē loods, ca 95 mē kantoorruimte en ca 2.600 mē verhard buitenterrein. De mogelijkheid bestaat om de kantoorruimte, loodsruimte en/of buitenterrein los te huren (per unit).

OBJECT
Object bestaande uit ca. 200 mē loods, ca 95 mē kantoorruimte en optioneel bij te huren ca 2.600 mē verhard buitenterrein.

LOCATIE
Het object is gelegen op het industrieterrein Havens Stein en is gesitueerd op korte afstand van de op- en afritten van de snelweg A2 (Maastricht - Eindhoven) in de directe nabijheid van verkeersknooppunt Kerensheide met uitstekende verbindingen naar Heerlen/Aachen en Eindhoven/Antwerpen/Brussel. Op het onderhavige industrieterrein zijn diverse handelsbedrijven alsmede kantoor-organisaties gevestigd.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'Havens Stein' bestemming, (vastgesteld op 25-04-2013) voor de aangewezen gronden in bestemmingsplan 'Havens Stein'. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan en voor de lijst van toegestane bedrijfsactiviteiten, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is optimaal, mede gelet op de nabijheid van de op- en afrit naar de A2/A76.

KANTOORUIMTE
Via de gemeenschappelijke ingang vind je de trap naar de eerste verdieping, waar de beschikbare kantoorruimte gesitueerd is. Het kantoorgedeelte bestaat uit 3 ruimtes en een gemeenschappelijke kantine. De kantoorruimtes zijn respectieve 22 mē, 28 mē en 45 mē. De kantoorruimtes zijn voorzien van systeem plafonds inclusief verlichting, verwarming, kantelkiepramen, stopcontacten en aansluiting internet.

BEDRIJFSRUIMTE/LOODS
De loods is ca. 200 mē en heeft een vrije hoogte van 8,00 meter. De loods is voorzien van 2 elektrische overheadpoorten (4m x 4,5m).

VERHARD BUITENTERREIN
Optioneel bij te huren - omheind en grotendeels verhard terrein van ca. 2.600 mē naast het kantoorpand gelegen.

ALGEMEEN
De mogelijkheid bestaat om de kantoorruimte, loodsruimte en/of buitenterrein los te huren (per unit).

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte, Verhardbuitenterrein
Bouwjaar
2009

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
295 m²
Opp kantoorruimte
95 m²
Opp bedrijfshal
200 m²
Opp buitenterrein
2.600 m²
Perceel
3.000 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, Systeemplafond, Toilet, Pantry, Verwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Stein
Sectie
A
Perceel
3605
Bekijk alle kenmerken

Kaart Haven 20 Stein, Haven Stein

naar Haven 20 Stein, Haven Stein
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object