Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Haven 20 A Stein, Haven Stein

Huurprijs € 1.950 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Op bedrijventerrein 'Haven Stein' in de directe nabijheid van diverse uitvalswegen (A2/A76) gelegen verhard buitenterrein van ca. 2.600 mē verhard buitenterrein.

OBJECT
Object bestaande uit ca. 2.600 mē verhard buitenterrein.

LOCATIE
Het object is gelegen op het industrieterrein Havens Stein en is gesitueerd op korte afstand van de op- en afritten van de snelweg A2 (Maastricht - Eindhoven) in de directe nabijheid van verkeersknooppunt Kerensheide met uitstekende verbindingen naar Heerlen/Aachen en Eindhoven/Antwerpen/Brussel. Op het onderhavige industrieterrein zijn diverse handelsbedrijven alsmede kantoor-organisaties gevestigd.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'Havens Stein' bestemming, (vastgesteld op 25-04-2013) voor de aangewezen gronden in bestemmingsplan 'Havens Stein'. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan en voor de lijst van toegestane bedrijfsactiviteiten, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is optimaal, mede gelet op de nabijheid van de op- en afrit naar de A2/A76.

VERHARD BUITENTERREIN
Omheind en grotendeels verhard terrein van ca. 2.600 mē.

ALGEMEEN
De mogelijkheid bestaat om naastgelegen kantoorruimte, loodsruimte en/of buitenterrein los te huren (per unit).

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Verhardbuitenterrein
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Verhardbuitenterrein

Oppervlakten en inhoud

Opp buitenterrein
2.600 m²
Perceel
2.600 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Stein
Sectie
A
Perceel
3605
Bekijk alle kenmerken

Kaart Haven 20 A Stein, Haven Stein

naar Haven 20 A Stein, Haven Stein
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object