Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Horsterweg 31 Maastricht-Airport, Maastricht Aachen Airport

Huurprijs excl. BTW € 3.950 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Op bedrijventerrein 'Technoport Europe' nabij de op- en afritten van de A2 en Maastricht Airport gelegen bedrijfshal (ca. 990 m2) met vloeistofdichte vloeren, loadingdock, ruime overheadpoort, bunker voor opslag van gevaarlijke stoffen en een vrije hoogte van 7,30 meter. Dit object beschikt verder over een kantoorruimte met receptiebalie (ca. 40 m2) en 4 eigen parkeerplaatsen.

OBJECT
ca. 990 m bedrijfsruimte met loadingdock en ca. 40 m kantoorruimte met kitchenette.

LOCATIE
Bedrijvenpark Technoport Europe (Maastricht-Aachen Airport).

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een ' bedrijventerrein' bestemming voor deze locatie. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan 'Bedrijvenpark Technoport Europe 2012', ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor inzicht in de bijbehorende Staat van Bedrijfsactiviteiten (SBI), ga naar www.bagviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
Uitstekende bereikbaarheid met zowel auto, openbaar vervoer of vliegverkeer. Direct gelegen aan de op- en afritten van de A2 met een snelle verbinding naar de A76 alsook naar Duitsland en Belgi.

KANTOORRUIMTE
BEGANE GROND
Gemeenschappelijke entree met balie/receptie, situering van de meterkast, alarm- en brandmeldinstallatie en toegang tot het gehuurde. Kantoorruimte (ca. 40 m) voorzien van vinylvloer, deels schoonmetselwerk/- deels stuckwerk wanden, systeemplafond met tl-inbouwverlichting, datagoten en airconditioning. Deze ruimte beschikt tevens over een eenvoudige kitchenette en een vanuit de hal bereikbare volledig betegelde toiletruimte.

BEDRIJFSRUIMTE
Ca. 990 m bedrijfsruimte toegankelijk vanuit de het kantoorgedeelte en middels automatische overheadpoort met loopdeur (4,23 breed, 3,97m hoog). De hal beschikt tevens over een loadingdock. De vrije hoogte bedraagt 7,30 meter onder de balk. In de hal is een bunker aanwezig voor de opslag van gevaarlijke stoffen van ca. 20 m. De hal is verder voorzien van vloeistofdichte vloeren, 2 gasheaters, mechanische ventilatie, brandhaspels en blussers, tl-opbouwverlichting en de op de foto zichtbare stellingen.

PARKEERVOORZIENING
Naast het object is een parkeerstrook aanwezig met 4 parkeerplaatsen.

OPLEVERINGSNIVEAU
In huidige staat, inclusief palletstellingen.

AANVAARDING
Beschikbaar vanaf 1 juli 2017.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen 0,62 per m oftewel 638,60 per maand excl. BTW, hierbij zit inbegrepen:
- Voorschot + vastrecht G/W/E met jaarlijkse eindafrekening op basis van daadwerkelijk verbruik (middels tussenmeters);
- Onderhoud van: rolpoort/ loadingdock, brandblussers/brandbeveiliging, alarminstaaltie, verwarming en airconditioning kantoorruimte.

VOORZIENINGEN ALGEMEEN
Vloeistofdichte vloeren
Heater (2x)
Kitchenette
Toilet
Alarminstallatie
Brandmeldinstallatie
Verlichting
Patchkast
Airconditioning kantoor
Palletstallingen (zie foto's)
Camerabewaking
Aluminium kozijnen met dubbele beglazing

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
2001

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
1.230 m²
Opp kantoorruimte
240 m²
Opp bedrijfshal
990 m²
Perceel
2.500 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Te openen ramen, Toilet

Kadastrale gegevens

Gemeente
Beek
Sectie
F
Perceel
4753
Oppervlakte
2500 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart Horsterweg 31 Maastricht-Airport, Maastricht Aachen Airport

naar Horsterweg 31 Maastricht-Airport, Maastricht Aachen Airport
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object