046-4233961
046-4233961
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Industriestraat 37 Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg'

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

OBJECT
Op zichtlocatie gelegen bedrijfsruimte, bestaande uit showroom begane grond en verdieping, alsmede een klein magazijn. Het pand is uitermate geschikt en bestemd voor detailhandelsactiviteiten (auto-boot-caravan, bouwgerelateerd zoals keuken/badmaker/tegels etc).

LOCATIE
Het object is gelegen op het industrieterrein 'Bergerweg' te Sittard. De gevestigde bedrijven zijn zowel plaatselijk als regionaal georiŽnteerd. De Industriestraat is een bekende straat waar de consument doelgericht en graag komt vanwege de goede bereikbaarheid en diversiteit aan grootschalige winkels. De volgende winkels zijn er (naast bovenstaande winkel) o.a. gevestigd: Supermarktketens Lidl en Jan Linders, Berden Meubelen, Carwash, Autozuid, Smeets Groen, Salvino Glas, Vahsen Staal, Toyota en CitroŽn, WŁrth, Kwik Fit, Peugeot Welling.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'bedrijventerrein' bestemming voor dit object. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor inzicht in de bijbehorende Staat van Bedrijfsactiviteiten (SBI), ga naar www.bagviewer.nl.

BEGANE GROND / EERSTE VERDIEPING
Entree met balie van in totaal ca. 900m≤ met een klein magazijn aan de achterzijde, dubbele toiletgroep en klein kantoor. Via een trap middenin de winkel bereikt men de verdieping waar nog eens ca. 600 m≤ verkoopruimte ligt. De rondom gelegen glaspuien, verlaagde plafonds, heaters en verlichting maken dit pand bedrijfsklaar voor nieuwe gebruikers in het verlengde van de vorige exploitatie, te weten: een keukenhal.

OPLEVERNIVEAU
- heaters,
- glaspuien,
- verlichting,
- mechanische ventilatie,
- krachtstroom,
- betonvloer,
- toilet,
- pantry,
- parkeren op eigen terrein.

BEREIKBAARHEID
Goed bereikbaar vanaf de verschillende rondwegen en op zichtlocatie langs de doorgaande Industriestraat, bieden wij deze showroom aan. Het pand heeft een moderne uitstraling en een eigen parkeerplaats.

HUURVOORWAARDEN

HUURPRIJS
De huurprijs is BTW belast.

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
1988

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
1.531 m²
Opp bedrijfshal
1.531 m²
Perceel
1.770 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
L
Perceel
563
Oppervlakte
1531 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart Industriestraat 37 Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg'

naar Industriestraat 37 Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg'
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object