Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Langs de Heij 4 - 6 Sittard, Industrieterrein Sittard Noord

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Op industrieterrein 'Sittard Noord' gelegen bedrijfsobject (groot: 1.190 mē), bestaande uit: ca. 78 mē kantoorruimte (nr. 4) en ca. 1.112 mē achtergelegen bedrijfsruimte (nr. 6) met royaal bestraat en omheind voor-, en achterterrein. Totale perceeloppervlakte bedraagt 4.783 mē. Bj:1992.

KADASTRAAL BEKEND
Gemeente SITTARD, sectie K, nummer 2087.
Het perceel is ca. 2.652 mē.
Het betreft huisnummer 4.

Gemeente SITTARD, sectie K, nummer 3431.
Het perceel is ca. 2.131 mē.
Het betreft huisnummer 6.

OBJECT
Het object bestaat uit een groot voor-, en achterterrein, twee separate bedrijfsruimten (nr. 6) en een aparte kantoor-, showroomruimte (nr. 4). Het aangebodene bestaat uit reeds twee aparte perceel nummers K 2087 en K 3431, waardoor een gedeeltelijke verhuur, danwel verkoop bespreekbaar is.

LOCATIE
Het object is gelegen op bedrijventerrein Sittard Noord, met een omvang van ca. 150 hectare het grootste bedrijvenpark van Sittard. De locatie is goed bereikbaar, zowel vanuit Sittard als vanuit de omgeving. Op het industrieterrein zijn zowel kleinere alsook grotere bedrijven gevestigd, met diverse bedrijfsactiviteiten. In de directe omgeving zijn o.a. Boels Verhuur, Rousseau chocolade winkels, Jac Salvino glas en het milieupark gevestigd. De gevestigde bedrijven zijn zowel regionaal alsook (inter) nationaal georiënteerd.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'bedrijventerrein' bestemming voor de aangewezen gronden in bestemmingsplan 'Industrieterrein Noord, Sittard'. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl.Voor de lijst van toegestane bedrijfsactiviteiten, ga naar www.bagviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per auto is door middel van doorgaande wegen uitstekend, de op,- en afritten van de verbindingswegen Sittard-Roermond-Venlo-Maastricht en de nieuwe snelweg richting Duitsland zijn op slechts 5 tot 10 minuten rijafstand gesitueerd. Per bus is het industrieterrein eveneens goed bereikbaar. De afstand tot aan het NS treinstation van Sittard bedraagt 3 kilometer.

KANTOORRUIMTE / SHOWROOM
Aan de voorzijde gelegen aparte kantoorruimte ca. 78 mē, tevens in te richten als showroom. Deze ruimte is voorzien van aluminium kozijnen met enkel glas, deels voorzien van rolluiken, systeemplafond met verlichting, radiatoren, bekabeling en buitenverlichting. De ruimte bevat tevens een keukenblok, toilet en CV/Gas/Water. Het dak is in 2010 vernieuwd.

BEDRIJFSRUIMTE 1 (Rechts)
De bedrijfsruimte is onderverdeeld in 387 mē bedrijfsruimte en ca. 30 mē keuken/kantoorruimte. Entree met toegang tot de bedrijfsruimte welke is voorzien van 1 overheadpoort met lichtinval aan de voorzijde en 1 overheadpoort aan de achterzijde (beiden 4,00m x 4,00m hoog). De ruimte is verder voorzien van 2 loopdeuren, lichtstraat, krachtstroom, gasheaters, betonvloer, brandmeldinstallatie, diverse brandblussers, alarm, enkele raampartijen in zijgevel ten behoeve van direct daglicht en beschikt over een eigen aansluiting voor Gas/Water/Licht. De gemetselde keuken/kantoorruimte is voorzien van een tegelvloer, aluminium kozijnen met enkel glas en diverse raampartijen. Toiletgroep (D/H) met fontein en ruime wasbak.

BEDRIJFSRUIMTE 2 (Links)
De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 695 mē en heeft 2 overheadpoorten (4,00m x 4,50m hoog). De bedrijfsruimte is voorzien van 1 loopdeur, 2 lichtstraten, krachtstroom, gasheater, betonvloer, alarm en buitenverlichting.

BUITENTERREIN / PARKEERVOORZIENING
Het buitenterrein is volledig omheind, heeft een handmatige schuifpoort, buitenverlichting en is bestraat aan de voorzijde en verhard aan de achterzijde. Parkeermogelijkheden op eigen terrein, aan voor-, en achterkant van het complex.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte, Verhardbuitenterrein
Bouwjaar
1992

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
1.190 m²
Opp kantoorruimte
78 m²
Opp bedrijfshal
1.112 m²
Opp buitenterrein
3.500 m²
Perceel
4.783 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, Toilet, Pantry, Verwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
K
Perceel
2087
Oppervlakte
2652 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Sittard
Sectie
K
Perceel
3431
Oppervlakte
2131 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Langs de Heij 4 - 6 Sittard, Industrieterrein Sittard Noord

naar Langs de Heij 4 - 6 Sittard, Industrieterrein Sittard Noord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object