Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Limbrichterstraat 14 Sittard, Centrum Sittard

Huurprijs € 1.500 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
TOPLOCATIE - Op 1 minuut loopafstand van de Markt in Sittard gelegen rijksmonument. Winkelruimte (ca. 50 m) op de begane grond met een gerenoveerde bovenwoning (ca. 120 m) verdeeld over 3 verdiepingen en een souterrain ten behoeve van opslag (ca. 35 m).

LOKATIE
De Limbrichtertstraat is een winkelstraat in het kernwinkelgebied van de binnenstad van Sittard welke begint aan de Markt en reikt tot aan de Brandstraat. Voorts is een gemiddelde passante stroom van ca. 8.800 personen per dag.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Centrum Sittard'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Centrum'. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, www.ruimtelijkeplannen.nl

WINKELRUIMTE
De winkelruimte (ca. 50 m) heeft een etalage met een frontbreedte van ca. 3,00m. De winkelruimte is voorzien van een alarm en een luchtgordijn. Vanuit de winkel is toegang tot het souterrain welke geschikt is voor opslag. De gevel van het pand is recentelijk gerestaureerd.

BOVENWONING
In de winkel bevindt zich de trap naar de bovenwoning. De eerste verdieping bestaat uit een keuken, een toilet en de woonkamer. In de woonkamer is een wenteltrap naar de tweede verdieping, waar zich twee slaapkamers en een badkamer bevinden. Op de derde verdieping is de derde slaapkamer en een ruime bergzolder.

PARKEERGELEGENHEID
Parkeren vindt plaats in de openbare parkeergelegenheden om en nabij het centrum. Hier zijn onder andere een Q-park en een parkeergarage onder de Ligne.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

OPLEVERNIVEAU
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Bouwjaar
1725

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
50 m²
Opp winkelruimte
50 m²
Perceel
50 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
F
Perceel
431
Oppervlakte
50 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Limbrichterstraat 14 Sittard, Centrum Sittard

naar Limbrichterstraat 14 Sittard, Centrum Sittard
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object