Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Limbrichterstraat 33 Sittard, Centrum Sittard

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

TOPLOCATIE - BELEGGINGSOBJECT - Aan de drukste straat van het centrum, in het winkelhart van Sittard gelegen, ca. 90 mē winkelruimte (verhuurd) kenmerkend aan onder meer de fraaie uitstraling dankzij de authentieke voorgevel en een breed front wat zorgt voor veel etalagemogelijkheid, daarnaast is er beschikking over een droog souterrain. Aan de voorzijde van het pand zijn op de eerste en tweede verdieping 2 verhuurde appartementen en aan de achterzijde(achterhuis) is het 3de verhuurde appartement. Het pand is in goede staat en met de herkenbare gevel is het een van de opvallendste winkels in Sittard.

OBJECT
De winkelruimte is ca. 90 mē en heeft toegang tot het souterrain (ca. 20 mē opslagruimte). Het object beschikt aan de voorzijde over 2 verhuurde appartementen. In het achterhuis (ca. 40 mē) is het derde verhuurde appartement.

LOCATIE
Gemeente Sittard-Geleen is met ruim 93.000 inwoners een van de grootste steden van Limburg. De gemeente bestaat uit totaal 13 kernen, waarvan Sittard en Geleen de grootste vormen. De ontsluiting van Sittard is uitstekend te noemen. Duitsland en België zijn gelegen op steenworp afstand. Inwoners van beide landen weten het centrum van Sittard dan ook prima te vinden. De Limbrichterstraat is een winkelstraat in het kernwinkelgebied van de binnenstad van Sittard welke begint aan de Markt en reikt tot aan de Brandstraat. Voorts is een gemiddelde passante stroom van ca. 8.800 personen per dag.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Centrum Sittard'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Centrum'. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, www.ruimtelijkeplannen.nl

WINKELRUMTE (VERHUURD)
Een nette winkelruimte ca. 90 mē uitgerust met een luchtgordijn, airco, led-verlichting en voldoende etalage mogelijkheid. De winkelruimte beschikt vanwege de grote raampartijen over natuurlicht en dit geeft de winkel een fijne uitstraling. Verder is er ca. 20 mē opslagruimte in het souterrain.

APPARTEMENTEN (VERHUURD Limbrichterstraat 33a en 33b Sittard)
Via een eigen ingang zijn de goed onderhouden appartementen bereikbaar. Op de eerste verdieping bevindt zich het eerste appartement. Deze is ca. 45 mē groot en heeft beschikking over een patio. Het tweede appartement is gesitueerd op de tweede en derde verdieping. Dit appartement is ca. 80 mē groot en heeft een dakterras van ca. 30 mē. Beide appartementen zijn verhuurd.

ACHTERHUIS (VERHUURD Kerkplein 1a Sittard)
Via de ingang op het Kerkplein is het appartement in het achterhuis te betreden. Het appartement is verdeeld over 3 verdiepingen en ca. 40 mē groot. Op de begane grond beschikt het over een berging/fietsenhok en de meterkast.
De eerste verdieping bestaat uit de woonkamer, aparte keuken, het toilet en een buitenruimte. De bovenste verdieping bestaat uit de badkamer, slaapkamer en een kleine kantoorruimte.

PARKEERGELEGENHEID
Parkeren vindt plaats in de openbare parkeergelegenheden om en nabij het centrum. Hier zijn onder andere een Q-park en een parkeergarage onder de Ligne.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUUROPBRENGST
2 appartementen; € 15.387,12- per jaar (kale huur).
Commerciële ruimte; € 12.000,- per jaar zonder btw.
Appartement achterhuis; 8.700,- per jaar (kale huur).

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Belegging
Type
Beleggingspand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Belegging
Bouwjaar
1725

Oppervlakten en inhoud

Perceel
118 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
F
Perceel
1809
Oppervlakte
118 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Limbrichterstraat 33 Sittard, Centrum Sittard

naar Limbrichterstraat 33 Sittard, Centrum Sittard
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object