Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Lissabonlaan 2 Sittard, Bedrijvenstad 'Fortuna'

Vraagprijs € 895.000 k.k.

Huurprijs excl. BTW € 6.500 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Op een opvallende zichtlocatie - op het dynamische bedrijventerrein 'BedrijvenStad Fortuna' - ligt dit uiterst representatieve bedrijfscomplex met een hoge mate van flexibiliteit op een ruim perceel van 1.515 m met 10 parkeerplaatsen.

KADASTRAAL BEKEND
Gemeente SITTARD, sectie M, nummer 485.
Het perceel is ca. 1.515 m.

OMSCHRIJVING
Op een opvallende zichtlocatie - op het dynamische bedrijventerrein 'BedrijvenStad Fortuna' - ligt dit uiterst representatief bedrijfscomplex met een hoge mate van flexibiliteit welke u als ondernemer derhalve legio mogelijkheden biedt in het uitoefenen van uw activiteiten.

Het bedrijventerrein 'BedrijvenStad Fortuna' is gelegen aan de poort van Sittard en kenmerkt zich met name door de goed ontwikkelde infrastructuur. Het bedrijventerrein ligt niet alleen op korte afstand van het NS Station Sittard, maar ook direct aan diverse uitvalswegen met een perfecte verbinding met het knooppunt Kerensheide en de nieuw aangelegde snelweg richting Duitsland. Op enige autowegminuten afstand ligt tevens Maastricht-Aachen Airport.

Het door ons Te Huur dan wel Te Koop aangeboden bedrijfsobject bestaat in principe uit twee royale ruimten, namelijk twee separate kantoren gelegen aan de voorzijde aan de drukke doorgaande wegen Lissabonlaan en Bergerweg. Deze beide kantoren zijn geschakeld met twee afzonderlijke bedrijfsruimten aan de achterzijde, welke gesitueerd zijn aan de Rigastraat. Het geheel is destijds gelijktijdig gebouwd.

Het hoekgebouw, gelegen aan de Lissabonlaan, heeft jaren dienst gedaan als kantoor- en bedrijfsruimte voor repro- en printwerkzaamheden. Het gebouw beschikt, naast een prestigieuze markante entree voorzien van een vide, over diverse representatieve kantoor- en vergaderfaciliteiten en een hoogwaardige geconditioneerde productiehal.

Het direct naast het hoekgebouw aan de Lissabonlaan gelegen kantoorgebouw Bergerweg 190 is voortdurend verhuurd geweest aan o.a. bedrijven in de sectoren personeelsdetachering, beveiliging en gezondheidszorg. De separate bedrijfshal, aan de Rigastraat gelegen achter het kantoorgebouw Bergerweg, is jarenlang in gebruik geweest als bedrijfsruimte voor de opslag en verkoop van automaterialen.

Oppervlakte Lissabonlaan 2: totaal ca. 1360 m:
- Kantoorruimte ca. 530 m, verdeeld over begane grond en verdieping;
- Productiehal met magazijn ca. 500 m, met een vrije hoogte van 7 m1, en voormalige drukkerij gelegen op begane grond;
- Tussenvloer ca. 100 m gelegen in de productiehal (derhalve gelegen op verdieping);
- Ca. 230 m verkeersruimten, entreehal, opslag-, archief-, ICT-ruimte, diverse technische ruimten en entree achterzijde, een en ander gelegen op begane grond en verdieping.
- 10 Parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein aan de voor- n achterzijde van het gebouw.

BELANGRIJKE ADDITIONELE INFORMATIE
De mogelijkheid bestaat om het betreffende totale bedrijfscomplex te kopen f de afzonderlijke gebouwen met de daarachter gelegen bedrijfsruimten separaat aan te huren.
Technisch gezien is het goed mogelijk om de grootte van de bedrijfs- en/of kantoorruimte perfect en optimaal af te stemmen op uw persoonlijke eisen c.q. wensen. Zo zou u dus bijvoorbeeld het object Lissabonlaan 2 in combinatie met de bedrijfshal aan de Rigastraat kunnen huren. Hiermee ontstaat dan een ideaal bedrijfsobject van ca. 530 m kantoorruimte aan de voorzijde en een bedrijfshal van ca. 950 m aan de achterzijde (namelijk de productiehal (ca. 500 m) aan de achterzijde van de Lissabonlaan uitgebreid met de bedrijfsruimte (ca. 450 m) aan de Rigastraat).

AANVAARDING
In overleg.

BESTEMMING
Het regulerende bestemmingsplan is 'Bergerweg Zuid'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Bedrijventerrein'. Hieronder worden o.a. bedrijven in de categorie 2 en 3 in de lijst van bedrijfsactiviteiten verstaan.

BOUWJAAR
Medio 2000.

OPPERVLAKTEN
Zie omschrijving.

PARKEREN
Ca. 10 parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein. Daarnaast zijn er voor personeel diverse parkeermogelijkheden in het nabijgelegen Fortuna Sittard stadion voorhanden.

HUUROVEREENKOMST
ROZ Model 2008.

ENERGIELABEL
Onbekend.

OMGEVING
Centraal gelegen op bedrijventerrein 'BedrijvenStad Fortuna', nabij diverse uitvalswegen en NS Station Sittard.

BEREIKBAARHEID
Niet alleen gelegen op korte afstand van het NS Station Sittard, maar ook direct aan diverse uitvalswegen met een perfecte verbinding met het knooppunt Kerensheide en de nieuw aangelegde snelweg richting Duitsland. Op enige autowegminuten afstand ligt tevens Maastricht-Aachen Airport.

ZEKERHEIDSSTELLING
Drie maanden huurpenningen incl. BTW.

BIJZONDERHEDEN
Dit kwalitatief hoogwaardig object is voorzien van vele technische voorzieningen, o.a.:
- Krachtstroominstallatie;
- Brandmeldinstallatie;
- Sprinklerinstallatie;
- Noodverlichting;
- Inbraakbeveiliging;
- Centrale verwarming met radiatoren, alsmede meerdere airco-units in kantoorgedeelte;
- Luchtbehandeling met constante temperatuur en vochtigheid in bedrijfsgedeelte;
- Mechanische ventilatie met topkoeling in kantoorgedeelte;
- Boiler.

Concluderend een bijzonder geschikt object voor ondernemers die op zoek zijn naar een grote mate van ruimteflexibiliteit in combinatie met een topligging van een pand op zichtlocatie en huisvestingskwaliteit.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
1999

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
1.130 m²
Opp kantoorruimte
530 m²
In units vanaf
530 m²
Opp bedrijfshal
600 m²
In units vanaf
600 m²
Perceel
1.515 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Te openen ramen, Kabelgoten, Systeemplafond, Toilet, Pantry, Verwarming, Kamerindeling

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
M
Perceel
485
Oppervlakte
1515 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Lissabonlaan 2 Sittard, Bedrijvenstad 'Fortuna'

naar Lissabonlaan 2 Sittard, Bedrijvenstad 'Fortuna'
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object