Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Markt 17 Sittard, Centrum Sittard

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Omschrijving

TOPLOCATIE - Hoek Markt/ Limbrichterstraat, ca. 40 m winkelruimte met pantry, toilet en kleine terrasmogelijkheid aan voorzijde.

OBJECT
Ca. 40 m winkelruimte met ca. kleine pantry/opslag en toilet.

LOCATIE
Gelegen op een A1 locatie aan de Markt in het kernwinkel gebied van de Sittardse binnenstad.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'centrum' bestemming voor deze commercile ruimte. detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en kantoren met baliefunctie zijn hier toegestaan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

WINKELRUIMTE
BEGANE GROND
Entree met grote aluminium etalagepui met dubbele beglazing (frontbreedte van 6,80 m) welke toegang biedt tot winkelruimte (ca. 30 m). Aan de marktzijde bevindt zich tevens een te openen aluminium pui met deur. De ruimte is voorzien van een tegelvloer, met hout beklede wanden, systeemplafonds met tl-inbouwverlichting en diverse spots, een radiator, rookmelder. Verder is er aan de achterzijde ruimte voor een kitchenette met boiler aanwezig alsmede een geheel betegelde toiletruimte met fonteintje in voorportaal (samen ca.10 m). De hoogte van de winkelruimte bedraagt ca. 2,70 meter.

SERVICEKOSTEN
Voorschot en vastrecht Gas, Water, Elektra middels tussenmeters.

PARKEERVOORZIENING
Er zijn diverse openbare (betaalde) parkeermogelijkheden in de directe omgeving op het Tempelplein, parkeergarage 'De Wier' en parkeergarage ABC. Deze zijn respectievelijk op 1 2 minuten loopafstand gelegen.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

OPLEVERINGSNIVEAU
In de huidige staat.

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een waarborgsom (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Als basis geldt de ROZ-overeenkomst winkelruimte in de zijn van artikel 7:290 BW, met bijhorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
40 m²
Opp winkelruimte
40 m²
Perceel
50 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
F
Perceel
1855
Oppervlakte
40 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart Markt 17 Sittard, Centrum Sittard

naar Markt 17 Sittard, Centrum Sittard
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object