Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Markt 5 Geleen, Centrum Geleen

Huurprijs € 3.495 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Op steenworp afstand van de markt in Geleen gelegen kantoorruimtes (in totaal ca. 653 m) met eigen parkeerplaatsen aan de achterzijde van het pand.

OBJECT = Verzamelgebouw
Ruim opgezet kantoorpand bestaande uit begane grond, ruim souterrain t.b.v. opslag/archief en enkele parkeerplaatsen op eigen terrein. In het aangrenzende pand zijn de Rabobank en Tandheelkundig Centrum Geleen gevestigd.

LOKATIE
Gelegen in het centrum van Geleen, grenzend aan de Markt. Centrum Geleen biedt voor ieder wat wils, van diverse kleding-, en schoenenwinkels, diverse eetgelegenheden en bijzondere speciaal zaken, sport-, en vrijetijdswinkels, elektronica, wonen en conceptstores als ook de beste Toko van Nederland.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'centrum' bestemming voor deze kantoorruimte. Detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, zachte/ winkel gerelateerde bestemmingen zijn toegestaan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar www.ruimtelijkplannen.nl en www.bagviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in het centrum van Geleen, in de nabijheid van het busstation en nabij randweg Geleen welke zorg draagt voor een optimale verbinding met zowel de A2 als de A76. De winkelruimtes liggen op steenworp afstand van de markt van Geleen.

GEZAMENLIJKE ENTREE
Hal met mogelijkheid om aan te passen tot receptie met wachtkamer. De ruimte is voorzien van een lift, brandmeldinstallatie en alarminstallatie.

KANTOORRUIMTE
Via de centrale hal heeft men toegang tot twee grote kantoorruimtes (ca. 653 m2) met daaromheen acht kantoorruimtes (varirend van ca. 15 tot 40 m2). Vanuit het parkeerterrein is tevens toegang tot het kantoorpand. De ruimte beschikt tevens over een kitchenette en diverse toiletgroepen incl. n invalide toilet.

OPLEVERNIVEAU
Deels vloerbedekking, deels laminaat;
Systeemplafonds incl. tl-verlichting;
Cv-installatie;
Brandmeldinstallatie, brandhaspels en brandblussers;
Luchtventilatiesysteem;
Radiatoren;
Glasvezel/databekabeling/stopcontacten/camera's;
Lamellen en screens.

PARKEERVOORZIENING
Er zijn enkele eigen parkeerplaatsen en een groot fietsenhok op eigen omheind beklinkerde terrein welke toegankelijk is middels een slagboom. Daarnaast zijn er diverse openbare (betaalde) parkeermogelijkheden in de directe omgeving (Markt, Rijksweg Centrum).

OPTIONEEL TE HUUR - SOUTERRAIN ( 25,00 m per jaar excl. BTW)
Het souterrain (ca. 513 m2) is bereikbaar vanuit de hal of via het buitenterrein, deze beschikt over een fietssleuf. In het souterrain bevinden zich nog twee originele kluisruimtes. Verder bestaat het souterrain uit diverse kleine en grote afsluitbare ruimtes, welke voorzien zijn van automatische tl-verlichting en radiatoren.


HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
1998

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
653 m²
Opp kantoorruimte
653 m²
Perceel
1.749 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Liften, Kabelgoten, Systeemplafond, Toilet, Pantry, Verwarming
Energielabel
Klasse C

Kadastrale gegevens

Gemeente
Geleen
Sectie
A
Perceel
5520
Bekijk alle kenmerken

Kaart Markt 5 Geleen, Centrum Geleen

naar Markt 5 Geleen, Centrum Geleen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object