046-4233961
046-4233961
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Middelweg 29 Beek, Bedrijventerrein Beekerhoek

Huurprijs € 4.750 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Op bedrijventerrein De Beekerhoek gelegen, vrijstaand bedrijfsobject, bestaande uit ca. 410mē kantoorruimten, ca. 460mē bedrijfsruimte, ca 125mē opslagruimte incl. kluisruimte en ca 125mē transportruimte (inpandige beveiligde laad-, en losomgeving t.b.v. waardetransportactiviteiten) aan de voorzijde van het gebouw. Het bestraat voorterrein is v.v. een ijzeren hekwerk en een schuifpoort. De bedrijfsruimte is v.v. een loading dock.

LOCATIE
Het object is gelegen op het industrie- en handelsterrein De Beekerhoek te Beek. De gevestigde bedrijven zijn zowel plaatselijk als regionaal georiënteerd. Op het terrein zijn onder andere gevestigd: Het Makado winkelcentrum, Jos Bogman Ford, Carpetright, Aveve, uitgaanscentrum Mondial en diverse lokale ondernemers.

BESTEMMING/BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'bedrijventerrein'bestemming voor deze locatie.
Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan en voor meer inzicht in de bijbehorende Staat van Bedrijfsactiviteiten (SBI) ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor inzicht in Basis registratie Adressen en Gebouwen (BAG) ga naar www.bagviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
Het object is optimaal per en auto en openbaar vervoer bereikbaar, mede gelet op de directe nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. Ook Maastricht-Aachen Airport (MAA) ligt op korte afstand. Op ca. 10 minuten loopafstand bevindt zich een NS-station.

KANTOORRUIMTE
BEGANE GROND
Entree naar centrale hal met aansluitend gang rondom binnentuin geeft toegang tot diverse ruimtes met veel lichtinval (ca. 410mē) waaronder showroom, meterkast, diverse directiekantoren, administratieve ruimtes, archiefruimtes, kitchenette, toiletgroepen, CV-ruimte en kantineruimte. Deze gehele ruimte is v.v. alarminstallatie, brandmeldinstallatie, brandblussers, noodverlichting, tegelvloer, systeemplafonds met verlichting, telefoon en databekabeling, radiatoren.

BEDRIJFRUIMTES
BEDRIJFSRUIMTE 1 & 2
Vanuit diverse ruimtes toegankelijke bedrijfsruimtes (ca. 400 mē) met de mogelijkheid voor het creëren van 1 ruimte (vrije hoogte ca 5,7 m) v.v. lichtstraten, heater, krachtstroom en toegang tot laadbordes van ca. 60 mē met overheadpoort (3,9 m breed x 3 m hoog).

OPSLAGRUIMTE
Vanuit de showroom toegang tot opslagruimte incl. kluis (ca. 125 mē).

BEVEILIGDE TRANSPORTRUIMTE
Vanuit de opslagruimte toegang tot de beveiligde transportruimte (ca. 125 mē) met elektrisch bedienbare loading dock (3,9 m breed x 3,9 m hoog). De binnenruimte bestaat uit een los- en laadperron, betonnen vloer en TL-verlichting.

BUITENTERREIN
Geheel omsloten buitenterrein middels massief ijzeren hekwerk van zware kwaliteit, ideaal voor beveiligd parkeren. Het buitenterrein is volledig verhard en v.v. buitenverlichting en is enkel toegankelijk d.m.v. een ijzeren rolpoort.

ALGEMEEN
- Nieuw dak met certificaat en garantie (2018);
- Loading dock;
- De bedrijfsruimte is v.v. een kluisruimte + een beveiligde inpandige laad-, en losfaciliteit;
- Centrale ligging.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met kantoor
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte, Verhardbuitenterrein
Bouwjaar
1991-2000

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
1.120 m²
Opp kantoorruimte
410 m²
Opp bedrijfshal
710 m²
Perceel
2.200 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, Kabelgoten, Systeemplafond, Toilet, Pantry, Verwarming
Bekijk alle kenmerken

Kaart Middelweg 29 Beek, Bedrijventerrein Beekerhoek

naar Middelweg 29 Beek, Bedrijventerrein Beekerhoek
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object