046-4233961
046-4233961
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Middelweg 29 Beek, Bedrijventerrein Beekerhoek

Vraagprijs € 1.175.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Het gehele object wordt te koop aangeboden, inclusief: 1 verhuurde unit ( ca. 1.550 mē) en 1 leegstaande unit (ca. 1.120 mē).

OBJECT
Bedrijventerrein Beekerhoek, gelegen vrijstaand bedrijfsobject, bestaande uit:
- 1 verhuurde unit: ca 1.550 mē
- 1 leegstaande unit : ca. 1.120 mē, bestaande uit: 410mē kantoorruimten, ca. 460mē bedrijfsruimte, ca 125mē opslagruimte incl. kluisruimte en ca 125mē transportruimte (inpandige beveiligde laad-, en losomgeving t.b.v. waardetransport activiteiten) aan de voorzijde van het gebouw. Het bestraat voorterrein is v.v. een ijzeren hekwerk en een schuifpoort. De bedrijfsruimte is v.v. een loading dock.

LOCATIE
Het object is gelegen op het industrie- en handelsterrein De Beekerhoek te Beek. De gevestigde bedrijven zijn zowel plaatselijk als regionaal georiënteerd. Op het terrein zijn onder andere gevestigd: Het Makado winkelcentrum, Jos Bogman Ford, Carpetright, Aveve, uitgaanscentrum Mondial en diverse lokale ondernemers.

BESTEMMING/BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'bedrijventerrein'bestemming voor deze locatie.
Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan en voor meer inzicht in de bijbehorende Staat van Bedrijfsactiviteiten (SBI) ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor inzicht in Basis registratie Adressen en Gebouwen (BAG) ga naar www.bagviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
Het object is optimaal per en auto en openbaar vervoer bereikbaar, mede gelet op de directe nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. Ook Maastricht-Aachen Airport (MAA) ligt op korte afstand. Op ca. 10 minuten loopafstand bevindt zich een NS-station.

VERHUURDE UNIT / Huuropbrengst:€ 51.000,00 per jaar excl. BTW.

LEEGSTAANDE UNIT bestaande uit:

KANTOORRUIMTE
BEGANE GROND
Entree naar centrale hal met aansluitend gang rondom binnentuin geeft toegang tot diverse ruimtes met veel lichtinval (ca. 410mē) waaronder showroom, meterkast, diverse directiekantoren, administratieve ruimtes, archiefruimtes, kitchenette, toiletgroepen, CV-ruimte en kantineruimte. Deze gehele ruimte is v.v. alarminstallatie, brandmeldinstallatie, brandblussers, noodverlichting, tegelvloer, systeemplafonds met verlichting, telefoon en databekabeling, radiatoren.

BEDRIJFRUIMTES
BEDRIJFSRUIMTE 1 & 2
Vanuit diverse ruimtes toegankelijke bedrijfsruimtes (ca. 400mē) met de mogelijkheid voor het creëren van 1 ruimte (vrije hoogte ca 5,7 m) v.v. lichtstraten, heater, krachtstroom en toegang tot laadbordes van ca. 60 mē met overheadpoort (3,9 m breed x 3 m hoog).

OPSLAGRUIMTE
Vanuit de showroom toegang tot opslagruimte incl. kluis (ca. 125mē).

BEVEILIGDE TRANSPORTRUIMTE
Vanuit de opslagruimte toegang tot de beveiligde transportruimte (ca. 125mē) met elektrisch bedienbare loading dock (3,9 m breed x 3,9 m hoog). De binnenruimte bestaat uit een los- en laadperron, betonnen vloer en TL-verlichting.

BUITENTERREIN
Geheel omsloten buitenterrein middels massief ijzeren hekwerk van zware kwaliteit, ideaal voor beveiligd parkeren. Het buitenterrein is volledig verhard en v.v. buitenverlichting en is enkel toegankelijk d.m.v. een ijzeren rolpoort.

ALGEMEEN
- Nieuw dak met certificaat en garantie (2018);
- Loading dock;
- De bedrijfsruimte is v.v. een kluisruimte + een beveiligde inpandige laad-, en losfaciliteit;
- Centrale ligging.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met kantoor
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Belegging, Kantoorruimte
Bouwjaar
2001-2010

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
2.670 m²
Opp kantoorruimte
410 m²
Opp bedrijfshal
2.260 m²
In units vanaf
1.120 m²
Perceel
5.000 m²

Indeling

Voorzieningen
Te openen ramen, Kabelgoten, Systeemplafond, Toilet, Pantry, Verwarming
Bekijk alle kenmerken

Kaart Middelweg 29 Beek, Bedrijventerrein Beekerhoek

naar Middelweg 29 Beek, Bedrijventerrein Beekerhoek
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object