046-4233961
046-4233961
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Nijverheidsweg 7 Stein, Bedrijventerrein 'Kerensheide'

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Op 'Bedrijventerrein Kerensheide' in de directe nabijheid van diverse uitvalswegen (A2/A76) gelegen multi tenant gebouw, bestaande uit 4 bedrijfsunits, waarvan er reeds 3 VERHUURD zijn. Beschikbaar: unit 2 - ca. 435 mē. Ruime parkeergelegenheid op volledig bestraat en omheind buitenterrein.

OBJECT
4 bedrijfsunits van resp. 417 mē, 435 mē, 454 mē en 286 mē met diverse kantoorruimtes van resp 17 mē, 24 mē en 24 mē in het hoofdgebouw met gemeenschappelijke toiletruimte en kantine. Ruimte parkeergelegenheid op volledig beklinkerd en omheind buitenterrein.

LOCATIE
Het object is gelegen op het industrieterrein Kerensheide te Stein en is gesitueerd op korte afstand van de op- en afritten van de snelweg A2 (Maastricht - Eindhoven) in de directe nabijheid van verkeersknooppunt Kerensheide met uitstekende verbindingen naar Heerlen/Aachen en Eindhoven/Antwerpen/Brussel. Op het onderhavige industrieterrein zijn diverse handelsbedrijven alsmede kantoor-organisaties gevestigd.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'bedrijventerrein' bestemming voor de aangewezen gronden in bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Kerensheide'. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, klik hier. Voor de lijst van toegestane bedrijfsactiviteiten, klik hier.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is optimaal, mede gelet op de nabijheid van de op- en afrit naar de A2/A76. Tevens zijn de stadscentra van Sittard, Geleen en Beek binnen enkele autominuten bereikbaar.

ALGEMEEN
Multi tenant gebouw bestaande uit 4 bedrijfsunits van resp. 417 mē, 435 mē, 454 mē en 286 mē met diverse kantoorruimtes in het hoofdgebouw Het object is in 1978 gebouwd op traditionele wijze en in 2017 grotendeels gerenoveerd, verder voorzien van plat geïsoleerd dak met bitumineuze dakbedekking en geniet een ruime daglichttoetreding.

KANTOORRUIMTE = VERHUURD
Overdekte gemeenschappelijke entree, hal met situering van de meterkast en garderobenis, hoofdkantoor eigenaar/verhuurder, diverse voor de verhuur beschikbare kantoren in combinatie met eigen separate bedrijfsunit (zie onderstaand), diverse gemeenschappelijke ruimte waaronder een kantine met pantry en keuken, volledig betegelde toiletruimte met zwevend closet, urinoir en fonteintje, technische ruimten.

Kantoorruimte 1 = VERHUURD
Ca. 24 mē kantoorruimte voorzien van tegelvloer, schoonmetselwerk wanden, systeemplafonds met tl-inbouwverlichting, airconditioning, kabelgoot met data aansluiting, diverse inbouwkasten, luxaflex een kiepramen. De huurprijs bedraagt €175,00 per maand excl. BTW, hierin zit het gebruik van de gemeenschappelijke ruimte en het verbruik van G/W/E inbegrepen.

Kantoorruimte 2 = VERHUURD
Ca. 24 mē kantoorruimte voorzien van houtvloer, vliesbehang wanden, verlaagd plafond met spotjes en downlighters, airconditioning, datapaal, diverse inbouwkasten luxaflex een kiepramen. De huurprijs bedraagt €175,00 per maand excl. BTW, hierin zit het gebruik van de gemeenschappelijke ruimte en het verbruik van G/W/E inbegrepen.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met kantoor
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte, Verhardbuitenterrein
Bouwjaar
1978

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
4.940 m²
Opp kantoorruimte
435 m²
In units vanaf
17 m²
Opp bedrijfshal
4.505 m²
In units vanaf
435 m²
Opp buitenterrein
2.000 m²
Perceel
4.505 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Toilet, Pantry, Verwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Stein
Sectie
B
Perceel
4751
Oppervlakte
4505 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart Nijverheidsweg 7 Stein, Bedrijventerrein 'Kerensheide'

naar Nijverheidsweg 7 Stein, Bedrijventerrein 'Kerensheide'
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object