Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Nusterweg 125 Sittard, Industrieterrein Sittard Noord

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Op industrieterrein "Noord" gelegen bedrijfsobject, bestaande uit: ca. 1.072 mē bedrijfsruimte (vrije hoogte: 7,50m), ca. 300 mē kantoorruimte en een ruim deels verhard achterterrein. Er zijn 11 bezoekersparkeerplaatsen aan de voorzijde gelegen. Perceel: 5.547mē. Bwj. 1980.

OBJECT
Ca. 1.072 mē bedrijfsruimte, bestaande uit twee units (ca 472 mē en ca 600 mē), ca. 300 mē voorgelegen kantoorruimte, 11 bezoekersparkeerplaatsen aan de voorzijde en een ruim deels verhard achtergelegen buitenterrein.

LOCATIE
Aan de noordelijke zijde van Sittard, grenzend aan de gemeente Echt-Susteren, ligt Industriepark Noord. Dit industriepark is gelegen aan de Hasseltsebaan/N295 en bevindt zich op een steenworp afstand van de A2. De bedrijvigheid is deels traditioneel, deels modern. Het gebied heeft een moderne en verzorgde uitstraling.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'bedrijf' bestemming voor de aangewezen gronden in bestemmingsplan 'Industrieterrein Noord, Sittard'. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor de lijst van toegestane bedrijfsactiviteiten, ga naar www.bagviewer.nl

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per auto is door middel van doorgaande wegen uitstekend, de op- en afritten van de A2 en de nieuwe snelweg richting Duitsland zijn op slechts 5 minuten rijafstand gesitueerd. Per bus is het industrieterrein eveneens goed bereikbaar. De afstand tot aan het NS treinstation van Sittard bedraagt 3 kilometer.

KANTOORRUIMTE

BEGANE GROND (Vrije Hoogte 2,71 m)
Entree met garderobe, royale betegelde ontvangsthal voorzien van schoon metselwerk wanden, schrootjes plafond, 2 lichtkoepel en meterkast (3 x 25 a) en receptiebalie. Vanuit de ontvangsthal toegang tot 8 aangrenzende kantoren, variërend in grootte van m tot m, keukenunit voorzien van koelkast en vaatwasser, geheel betegelde toilet/pissoir (D/H) en poetshok met waterpunt. In de ontvangsthal bevindt zich tevens de toegang tot de bedrijfsruimten.

OPLEVERNIVEAU KANTOORRUIMTE
- alarminstallatie;
- systeemplafond met TL verlichting;
- lamellen;
- databekabeling;
- vloerbedekking, deels tegelvloer;
- radiatoren;
- ketel type Radson.

BEDRIJFSRUIMTE (Vrije Hoogte 7,50 m)
Ca. 1.072 mē bedrijfsruimte, opgedeeld in twee aan elkaar grenzende units, beide voorzien van een elektrische bedienbare overheadpoort (afm. 4,0 m x 4,50 m) gelegen aan de voor- en achterzijde. De units zijn gescheiden middels een eenvoudig te verwijderen tussenwand.

Ruimte 1, ca. 472 mē, is voorzien van een ingebouwde kantoor,- en opslagunit (ca 72 mē) met bovengelegen brandwerende archiefruimte met verdiepingsvloer. Ruimte 2, ca. 600 mē, geeft toegang tot het achtergelegen terrein, welke deels beton, deels bestrating bevat. Deze achtergelegen ruimte is toegankelijk vanaf de zijkant van het object.

OPLEVERNIVEAU BEDRIJFSRUIMTEN
- gevlinderde betonvloer;
- gasmeter;
- gasheater;
- nooduitgangen;
- brandhaspel / brandblussers;
- tl-verlichting;
- wateraansluiting:
- krachtstroom.

PARKEERVOORZIENING
11 parkeerplaatsen gelegen op eigen verhard terrein aan de voorkant van het pand.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte, Verhardbuitenterrein
Bouwjaar
1980

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
1.372 m²
Opp kantoorruimte
300 m²
Opp bedrijfshal
1.072 m²
Opp buitenterrein
1.000 m²
Perceel
5.547 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, Kabelgoten, Systeemplafond, Toilet, Pantry, Verwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
K
Perceel
2888
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Nusterweg 125 Sittard, Industrieterrein Sittard Noord

naar Nusterweg 125 Sittard, Industrieterrein Sittard Noord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object