Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Onderste Puth 3 Puth

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Mooi bouwperceel in de dorpskern van Puth inclusief bouwvergunning voor een modern vrijstaand woonhuis

Het perceel is gesitueerd aan de Onderste Puth midden in de dorpskern en nabij uitvalswegen richting Geleen, Sittard en Heerlen. De perceeloppervlakte bedraagt 385 m2.
Deze mooie kavel wordt aangeboden inclusief een complete omgevingsvergunning voor de bouw van een modern woonhuis met een woonoppervlakte van circa 162 m2. Er heeft uiteraard bodemonderzoek plaatsgevonden en de Gemeentelijke Bouwleges zijn voldaan.

Het bouwplan voorziet in een eigentijdse ontwerp met een fraai materiaalgebruik, een luxe uitstraling en een royaal leefgedeelte.

INDELING
Begane grond:
Overdekte entree. Ruime hal met toilet. Royale open keuken aan de voorzijde van de woning. Eet-/woonkamer aan de tuinzijde. De keuken en woonkamer zijn gezamenlijk circa 65 m2 en bieden een optimaal tuincontact dankzij grote glaspartijen. Inpandige bijkeuken. Inpandig bereikbare garage (ca. 24 m2).

Eerste verdieping:
Overloop. Ouderslaapkamer met badkamer en suite (gezamenlijk 28 m2). Slaapkamers 2 en 3 (9,5 en 15 m2). Tweede badkamer. Berging/technische ruimte.

Bijzonderheden:
Voor verdere details over de indeling vindt u de plattegronden op royworks.nl

Verkoopinformatie:
Deze verkoopinformatie is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Verkoper en verkopend makelaar kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. De eventuele plattegronden en vermelde maten en oppervlaktes en zijn indicatief. Wij adviseren om informatie die voor u van wezenlijk belang is te (laten) controleren.

Bouwkundige keuring:
Een koper heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten en/of ander adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te krijgen over de staat, het gebruik en eventuele andere aspecten van de onroerende zaak.

Schriftelijkheidsvereiste:
Een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak komt eerst tot stand zodra verkoper en koper de koopovereenkomst ondertekend hebben. Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen, zullen partijen jegens elkaar geen verplichtingen hebben.

Bankgarantie of waarborgsom:
Koper dient binnen één week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te voldoen bij de desbetreffende notaris. De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
385 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Schinnen
Sectie
B
Perceel
3802
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Schinnen
Sectie
B
Perceel
3750
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Onderste Puth 3 Puth

naar Onderste Puth 3 Puth
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object