046-4233961
046-4233961
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Oslostraat 40 Sittard, Bedrijvenstad 'Fortuna'

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Industrieterrein "Bedrijvenstad Fortuna" - Ca. 595 mē representatieve bedrijfsruimte (verdeeld in: ca. 115 mē showroom/ kantoorruimte/ overige ruimte, ca. 155 mē verdiepingsvloer, ca. 325 mē bedrijfsruimte) met 3 overdekte p-plaatsen aan de achterzijde.

OBJECT
Het betreft een representatief bedrijfsobject met een hoogwaardige gevelpartij. De bedrijfsruimte op de begane grond is ca. 325 mē groot, de kantoor-/ overige ruimte op de begane grond is groot ca. 115 mē. Aan de voorzijde is op de verdieping ca. 115 mē casco kantoor-/ opslagruimte gelegen, toegankelijk middels eenvoudige vaste trap. Aan de achterzijde heeft men de beschikking over 3 overdekte parkeerplaatsen op eigen terrein. Bovenop deze plaatsen bevindt zich een verdiepingsvloer, groot ca. 40 mē. De ruimte tussen de betonnen verdiepingsvloer en de begane grond is ca. 3,50 m. De ruimte boven de verdiepingsvloer is eveneens ca. 3,50 m. Het pand is voorzien van een CV-installatie icm radiatoren in de kantoorruimte en een gasheater in de de bedrijfsruimte.

LOCATIE
Deze bedrijfsruimte is gerealiseerd aan de Olsostraat, centraal op Bedrijvenstad Fortuna; Op de hoek van de Oslostraat ligt Mc Donalds, aan de achterzijde van het bedrijfsobject is de uitrit van het Office Centre gesitueerd. Bedrijvenstad Fortuna is een volop in ontwikkeling zijnd bedrijventerrein op een zeer goed bereikbare plaats aan de poort van Sittard. Op het terrein zijn diverse regionale bedrijven gesitueerd, maar ook toonaangevende bovenregionale bedrijven, waaronder het nieuwe Europese hoofdkantoor van Chemiegigant Sabic. Er is een bushalte gelegen op minder dan 500 meter, het NS-station is gelegen op minder dan 1.000 meter en de aan-, en afritten van het autosnelwegennet liggen binnen 2 km vanaf het object gerekend.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Bergerweg Zuid'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Bedrijventerrein'. Hieronder worden o.a. bedrijven in de categorie 2 en 3 in de lijst van bedrijfsactiviteiten verstaan. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, klik hier.

BEGANE GROND
Ca. 70 mē showroom is v.v. een donkere parketvloer, separate gastentoilet, systeemplafonds met verlichting, meterkast (3 x 25A), alarm, radiatoren, stopcontacten, databekabeling, brandhaspel, noodverlichting en ca. 45 mē achtergelegen kantoor-/ overige ruimte v.v. technische ruimte (CV), separate toiletruimte (toegankelijk vanuit bedrijfsruimte), kitchenette v.v. systeemplafonds met verlichting, parketvloer, radiatoren en naastgelegen betegelde omkleedruimte v.v. systeemplafonds met verlichting en ruime wasbak.

Ca. 325 mē achtergelegen bedrijfsruimte o.a. v.v. krachtstroom, heater met warmte verdeler, verlichting, brandhaspels, alarm, met elektrische overheadpoort en loopdeur met toegang tot achtergelegen bevoorradingsweg (Rigastraat).

EERSTE VERDIEPING
Ca. 115 m2 betonnen verdiepingsvloer (casco - draagkracht ca. 750 kg/mē) en ca. 40 m2 houten verdiepingsvloer (draagkracht ca. 250 kg/mē) gesitueerd boven de overdekte parkeerplaatsen.

OPLEVERINGSNIVEAU
In overleg zijn er meerdere mogelijkheden met betrekking tot de verdere indeling en afwerking. De bedrijfsruimte is v.v. dubbele entreedeuren aan de voorzijde, aluminium ramen, deuren en kozijnen, toilet, krachtstroom, meterkast t.b.v. G + W + E aansluitingen (3 x 25A), elektrische overheadpoort (3,50m breed x 4,20m hoog) met loopdeur aan de achterzijde en 3 overdekte parkeerplaatsen op eigen terrein. Vloeren, wanden en dak zijn geïsoleerd.

PARKEERVOORZIENING
3 eigen overdekte parkeerplaatsen aan de achterzijde van het pand.

INFORMATIE
Wij hebben getracht via deze zorgvuldige samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
2008

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
520 m²
Opp kantoorruimte
115 m²
Opp bedrijfshal
405 m²
Perceel
440 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Kabelgoten, Systeemplafond, Toilet, Pantry, Verwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
M
Perceel
567
Oppervlakte
440 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Oslostraat 40 Sittard, Bedrijvenstad 'Fortuna'

naar Oslostraat 40 Sittard, Bedrijvenstad 'Fortuna'
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object