046-4233961
046-4233961
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Oude Maastrichterweg 1 Geleen

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Centraal en parallel aan de Rijksweg Noord van Geleen gelegen bedrijfsobject, bestaande uit ca. 100 m kantoorruimte en ca. 460 m bedrijfsruimte verdeeld over de begane grond en eerste verdieping gelegen op ruim, volledig beklinkerd en omheind perceel.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'bedrijf' bestemming voor dit object. De aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven in categorie 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan 'Krawinkel/Lutterade', klik hier.
Voor inzicht in de bijbehorende Staat van Bedrijfsactiviteiten (SBI), klik hier.

ALGEMEEN
In spouwmuur gemetselde vrij gelegen kantoorruimte volledig voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing. Het volledige kantoor is voorzien van een doorlopende moderne lichtgrijze tegelvloer, fijnstructuur stucwerkwanden en systeemplafond met ingebouwde verlichtingarmaturen. De kantoorruimte is uitgerust met moderne data/netwerk bekabeling, alarminstallatie met doormelding en is functioneel en instapklaar. Het bedrijfspand is 38 meter lang en 8 meter breed en is opgedeeld in diverse separate bergruimtes/garageboxen welke individueel toegankelijk zijn middels afsluitbare toegangs/garagepoorten. Hert bedrijfsgedeelte beschikt over krachtstroom en alarminstallatie met doormelding. Op de 1e verdieping is zowel een gesloten als een overdekte open opslagruimte aanwezig.

KANTOORRUIMTE = per 1 april 2019 verhuurd (Opbrengst: 6.000,00 per jaar / contract: 3 jaar).

BEGANE GROND
Overdekte entree met garderobenis, lichtgrijze tegelvloer en separate toegangen tot de kantoren, toiletgroep en kantine modern volledig licht betegeld toilet met zwevend closet, fonteintje en ventilatie. Dubbele kantoorruimte van resp. 31 m en 25 m thans afgescheiden middels tussenwand met glaspaneel en tussendeur, beide ruimtes zijn afzonderlijk voorzien van een aircoinstallatie. De kantoorruimtes zijn verder compleet voorzien van datagoten met netwerkbekabeling en zijn instapklaar. Kantine (5,62m x 3,00m) voorzien van moderne aanbouwkeuken compleet met ijskast en vaatwasser. Tweede ingang met voorportaal van ca. 3 m met buitentoegang en separate kantoorruimte (4,45m x 2,85m). Middels zwaar gepantserde kluisdeur is er vanuit de kantoorruimte toegang tot een separate kluis/archiefruimte van ca. 8 m en een technische ruimte van ca. 3 m met opstelling van cv-installatie en situering groepenkast (9 groepen).

BEDRIJFSRUIMTE

BEGANE GROND
Multifunctionele verwarmde ruimte (8,50m x 7,10m) toegankelijk middels 2 separate elektrisch bedienbare overhemdpoorten (3,00m breed en 2,65m hoog) en directe toegang tot de achtergelegen bergruimte (7,25m x 3,00m). Deze multifunctionele ruimte is middels de overheadpoort direct toegankelijk vanuit de straatzijde en middels loopdeur toegankelijk (evenals alle overige ruimte's) vanaf het eigen afgesloten terrein. 5 identieke individueel middels dubbele openslaande garagedeuren toegankelijke ruimtes van (ca 7,50m x 3,00m). multifunctionele ruimte (ca 7,50m x 7,25m) eveneens met 2x dubbele openslaande garagedeuren toegankelijk, naar wens eenvoudig middels plaatsing van tussenwand weer te verdelen in 2 separate ruimtes.

EERSTE VERDIEPING
Middels buitentrap toegankelijke 1e verdieping welke is uitgevoerd in betonvloerconstructie. De open overdekte stallingsruimte is 28 meter lang en 7,50 meter breed en biedt toegang tot een afgesloten multifunctionele ruimte van (8,55m x 7,10m).

BUITENTERREIN
Het compleet beklinkerde buitenterrein met buitenverlichting van ca. 600 m is volledig omsloten en is aan de voorzijde toegankelijk middels sierhekwerk met extra brede toegangspoort compleet met inrijsensor. Aan de achterzijde is een overdekte open stallingsruimte van 7,00m x 3,30m voorzien van een kleine afsluitbare berging.

PARKEERGELEGENHEID
Ruime parkeergelegenheid op eigen beklinkerd en volledig omheind terrein.

BIJZONDERHEDEN
- Bitumen dakbedekking kantoorruimte vervangen in 2002;
- Ruime bestemmingsmogelijkheden;
- Buitenverlichting gehele terrein;
- Volledig beklinkerd en omheind terrein;
- Centrale ligging met goede uitvalswegen in de directe nabijheid.

AANVAARDING
In overleg, doch spoedig.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met kantoor
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte, Verhardbuitenterrein
Bouwjaar
1970

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
560 m²
Opp kantoorruimte
100 m²
Opp bedrijfshal
460 m²
Opp buitenterrein
500 m²
Perceel
1.105 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Toilet, Pantry

Kadastrale gegevens

Gemeente
Geleen
Sectie
A
Perceel
7468
Oppervlakte
1105 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart Oude Maastrichterweg 1 Geleen

naar Oude Maastrichterweg 1 Geleen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object