046-4233961
046-4233961
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Paalweg 19 A Urmond, bedrijventerrein Paalweg

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

OBJECT
Bedrijfsobject bestaande uit ca. 206 mē bedrijfsruimte. Dit object beschikt over een ruim buitenterrein van ca. 400 mē.

LOCATIE
Deze loods ligt op een bedrijventerrein van 8,76 ha, aan het vaarwater, geen kade aanwezig.

BESTEMMING/BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'bestemmingsplan havens Stein' voor deze locatie.
Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan en voor meer inzicht in de bijbehorende Staat van Bedrijfsactiviteiten (SBI) ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor inzicht in Basis registratie Adressen en Gebouwen (BAG) ga naar www.bagviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
Deze bedrijfsruimte is goed bereikbaar. Op 5 minuten gelegen aan de op- en afritten van de A2 bij Urmond met een snelle verbinding naar de A76 alsook naar Duitsland en België.

BEDRIJFSRUIMTE
BEGANE GROND
Ca. 206 mē bedrijfshal met overheadpoort (4,00m breed x 4,00m hoog) en separate loopdeur. De bedrijfshal is voorzien van een betonvloer, lichtstraten, krachtstrom en mechanische ventilatie. De loods heeft een vrije hoogte onder de balk van 5,75m en 5,35m aan de buitenzijde. De loods wordt voorzien van een kitchenette en toilet.

PARKEERVOORZIENING
Het buitenterrein van ca. 400 mē biedt optimale en ruime parkeermogelijkheden op eigen omheind terrein. Het buitenterrein is verlicht en enkel toegankelijk middels een afsluitbare elektrische poort.

SERVICEKOSTEN
Voor het gebruik van elektriciteit en water is een voorschot van €100,00 per maand vastgesteld.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.


HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van demogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
1991-2000

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
206 m²
Opp bedrijfshal
206 m²
Opp terrein
400 m²
Perceel
625 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Urmond
Sectie
B
Perceel
4712
Bekijk alle kenmerken

Kaart Paalweg 19 A Urmond, bedrijventerrein Paalweg

naar Paalweg 19 A Urmond, bedrijventerrein Paalweg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object