Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Peijerstraat 68 Echt

Huurprijs € 1.650 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT Karakteristieke kantoorvilla met representatieve uitstraling en voldoende parkeergelegenheid op zowel eigen terrein als in de directe omgeving. Het object bestaat uit ca. 798 m kantoor,- en overige ruimtes op zowel de begane grond als eerste verdieping, ca. 412 m kantoorruimtes op de tweede verdieping en ca. 190 m opslagruimte in het souterrain. Totale BVO: 2198 m.

De huurprijs van de aangeboden variant van 155 m VVO bedraagt 1.650,00 per maand excl. BTW. In totaal is er nog ca. 800 m2 kantoorruimte beschikbaar. Verdere wensen kunnen in onderling overleg besproken worden.

LOKATIE
Het kantoorpand is gelegen in de nabijheid van het centrum van Echt. In de directe omgeving ligt het centrum van Echt met diverse winkelketens zoals de HEMA, AH, het Kruidvat, Xenos en vele andere winkels. Het gemeentehuis van Echt-Susteren en diverse mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding zoals de Royal Service bioscoop zijn ook op loopafstand gevestigd.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'kantoorbestemming' voor dit object. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar www.ruimtelijkeplannen.n en www.bagviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
Het kantoorpand is gelegen op slechts enkel autominuten van de A2, met een snelle verbinding naar Eindhoven en Maastricht, Venlo (A73) en Heerlen (A76). Op enkele minuten bevindt zich een NS-Station.

KANTOORRUIMTE (TE HUUR vanaf 50 m2)

BEGANE GROND EN EERSTE VERDIEPING (hoogte 2,44 m)
Hoofd-entree met toegang tot royale centraal gelegen receptiebalie. Vanuit de centrale heeft men toegang tot de het trappenhuis en diverse kantoorvleugels.

De personeelsingang bevindt zich aan de zijkant van het object. De begane grond en 1ste verdieping zijn voorzien van twee trappenhuizen, welke leiden naar de bovengelegen verdiepingen. Beide verdiepingen zijn opgedeeld in: diverse kantoorruimtes/spreekkamers (varirend van 15 m tot 52 m), archiefruimte, kitchenette (voorzien van vaatwasser, koelkast en twee elektrische pitten), diverse toiletgroepen w.o. een mindervaliden toilet.

TWEEDE VERDIEPING (hoogte 2,44 m)
Deze etage is opgedeeld in: diverse kantoorruimtes/spreekkamers (varirend van 15 m tot 40 m), archiefruimte, kitchenette, technische ruimte voorzien van drie cv-ketels (NEFIT).

OPLEVERNIVEAU
- Vloerbedekking;
- Systeemplafonds incl. verlichting;
- Systeemwanden deels voorzien van glasafscheiding;
- Radiatoren;
- Luxaflex en gordijnen;
- Databekabeling en stopcontacten;
- Rookmelders, brandmeldinstallatie, brandblussers, - haspels;
- Alarminstallatie;
- Airco's per ruimte regelbaar;
- Keukenblokken per verdieping v.v. vaatwasser en koelkast;
- Mindervaliden toilet.

SOUTERRAIN (hoogte 2,67 m)
Ruim archiefruimte van a. 190 m met verrijdbare archiefstellingen en aparte serverruimte.

BUITENTERREIN/PARKEREN
Aan de voorzijde van het kantoor bevinden zich drie bezoekersparkeerplaatsen. In de directe omgeving kan gratis geparkeerd worden. Aan de achterzijde van het kantoor ligt tevens een ruim beklinkerde parkeerplaats met 28 parkeerplaatsen. Deze parkeerplaats is afsluitbaar middels een poort aan de voor- en achterzijde. De prijs per parkeerplaats bedraagt 35,00 per maand excl. BTW.

HUURVOORWAARDEN

HUURPRIJS PER VERDIEPING
De begane grond kost 135,- per m per jaar, de eerste verdieping kost 125,- per m per jaar en de tweede verdieping kost 115 per m per jaar.

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan. De huurprijs verschilt per verdieping.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Service kosten
€ 30 p/m
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
2001

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
155 m²
Opp kantoorruimte
155 m²
Perceel
1.822 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Te openen ramen, Kabelgoten, Systeemplafond, Toilet, Pantry, Verwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Echt
Sectie
K
Perceel
5695
Bekijk alle kenmerken

Kaart Peijerstraat 68 Echt

naar Peijerstraat 68 Echt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object