046-4233961
046-4233961
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Poststraat 12 Sittard, Stationslocatie (achterzijde)

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Stationslocatie/ vrijstaand kantoorobject - vanaf 300 m2 beschikbaar:
In totaal ca. 820 m2 (VVO) instapklare en representatieve kantoorruimte, verdeeld over de BG, 1ste en 2e verdieping met maximaal 25 parkeerplaatsen op eigen terrein.

OBJECT
Stationslocatie: Ca. 820 mē kantoorruimte (VVO) bestaande uit diverse kantoor-, en overige ruimten verdeeld over drie verdiepingen en maximaal 25 parkeerplekken op eigen terrein.

BESTEMMING/BEDRIJFSDOELEINDEN
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan "kantorenpark Station Sittard", vastgesteld op 12-09-2013, bestemd als "gemend". Binnen deze bestemming is het mogelijk om kantoren en instellingen op financieel, juridisch of (ontwerp)technisch gebied dan wel op het gebied van communicatie en informatie te huisvesten. Ook instellingen en voorzieningen op medisch, sociaal-cultureel, educatief of religieus gebied dan wel op het gebied van openbaar bestuur en dienstverlenende bedrijven/zakelijke dienstverlening vallen binnen de bestemming. U dient zelf bij de gemeente Sittard te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan. voor meer informatie omtrent het vigerende bestemmingplan, klik hier.

BEREIKBAARHEID
Stationslocatie, gesitueerd direct aan de achterzijde van het centraal station van Sittard. Hier is eveneens een groot busstation gelegen. Vliegveld Maastricht Aachen Airport is op ca. 15 autominuten bereikbaar. De Geerweg grenst aan de Bergerweg, dé aanvoerroute richting de binnenstad van Sittard vanaf de A2. De Bergerweg loopt over in de N294, vanuit waar de A2/E25 bereikbaar is. Knooppunt Kerensheide ligt op ca. 5 autominuten van deze locatie. Steden als Heerlen, Maastricht en Roermond zijn allen vanuit deze locatie binnen 20 autominuten bereikbaar. Ook is het Belgische- en Duitse achterland snel bereikbaar vanuit Sittard.

BEGANE GROND
Overdekte entree en voorportaal met dubbele deur. Centrale & ruime ontvangsthal van 45 mē met situering van de meterkast, alarm- en brandmeldinstallatie, personenlift, toilet en mogelijkheid tot receptie. Royale gangpartij voorzien van keukenblok met vaatwasser en koelkast en toegang tot de 5 aangrenzende kantoorruimtes variërend van 25 mē tot 81 mē. Volledig betegeld dames,- heren, en bezoekerstoilet met fontein. Noodtrappenhuis v.v. deur naar naastgelegen parkeerterrein.

De gehele begane grond is voorzien van een grindvloer, systeemplafonds met inbouwverlichting, systeemwanden (demontabel), radiatoren, ventilatiesysteem, aluminium kozijnen met dubbele beglazing en screens, lamellen, bekabeling, alarminstallatie, brandmeldinstallatie,- en brandblussers.

EERSTE VERDIEPING (vrije hoogte 2,65 m)
Middels royale trapopgang toegang tot overloop met personenlift, volledig betegeld dames-, en herentoilet en apart poetshok. Via dubbele deur entree naar de kantoorvleugel, voorzien van een ruime hal en 2 aparte kantoorruimtes van respectievelijk 75 mē en 135 mē. In de hal is het keukenblok gesitueerd voorzien van vaatwasser en koelkast. Naast het noodtrappenhuis is de technische ruimte gelegen van 6,5 mē.

TWEEDE VERDIEPING (vrije hoogte 2,65 m)
Middels royale trapopgang toegang tot overloop met personenlift, volledig betegeld dames-, en herentoilet en apart poetshok. Vanuit de gang toegang tot een grote kantoorruimte van ca. 128 mē, momenteel in gebruik als kantine met keuken. Overige 4 kantoorruimtes variërend van 19 mē tot 34 mē, waarvan twee afsluitbare ruimtes. Naast het noodtrappenhuis is de technische ruimte gelegen van 6,5 mē.

Zowel de eerste als de tweede verdieping zijn voorzien van grindvloeren, systeemwanden met deels glas/deels panelen, radiatoren, lamellen, screens, airco, brandblussers,- en haspels.

BUITENTERREIN
Toegang tot het object via een handbediende schuifpoort met rondom een beukenhaag.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 25,00 per mē per jaar excl. BTW. Hierbij zit inbegrepen:
- Alarm meldkamer;
- Alarm onderhoud;
- Ontruimingsinstallatie onderhoud;
- Telefoon alarm/lift;
- Verzekering;
- Onderhoud lift;
- Onderhoud CV;
- Onderhoud warmtepomp;
- Onderhoud airco;
- Tuinonderhoud;
- Glasbewassing buitenzijde;
- BSGW lasten huurder;
- Klein onderhoud.

Huurder zal zelf zorgdragen voor het afsluiten van een contract bij de betreffende energieleveranciers, aangezien huurder eigen meters heeft.

OPLEVERINGSNIVEAU / ALGEMEEN
- het groene Net; Verwarming geschiedt door een warmte net 'het Groene Net' dat CO2 neutraal via de biomassa centrale Sittard het pand van warmte voorziet.
- het gehele pand is voorzien van LED verlichting;
- energielabel: A;
- bwj. 1999;
- Compleet gerestyled in 2012;
- In 2018 is een warmtepomp geplaatst voor de lucht behandeling, deze zorgt voor ventilatie koeling en verwarming;
- Er is grotendeels gebruik gemaakt van glazen systeemwanden, welke eenvoudig te verplaatsen zijn, waardoor ruimten groter/ kleiner gemaakt kunnen worden.

PARKEERVOORZIENING
Voldoende parkeergelegenheid (ca. 18 plekken, na optimalisatie 25 plekken) op eigen terrein. De huurprijs per parkeerplaats bedraagt € 400,00 per parkeerplaats per jaar excl. BTW.

BESCHIKBAARHEID
Mei 2019.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Service kosten
€ 25 p/m
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
1998

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
820 m²
Opp kantoorruimte
820 m²
In units vanaf
300 m²
Perceel
2.095 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Liften, Te openen ramen, Systeemplafond, Toilet, Verwarming
Energielabel
Klasse A

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
L
Perceel
702
Oppervlakte
2095 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart Poststraat 12 Sittard, Stationslocatie (achterzijde)

naar Poststraat 12 Sittard, Stationslocatie (achterzijde)
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object