046-4233961
046-4233961
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Raadhuisstraat 4 Geleen, centrum Geleen

Vraagprijs € 319.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Op goede locatie, nabij de Markt gelegen, ruime en instapklare winkelruimte op de BG (frontbreedte 10m - ca. 375 mē) en 1 gerenoveerd appartement op de 1ste verdieping, met mogelijkheid tot het realiseren van 2 extra appartementen. Het verkrijgen van gemeentelijke subsidie is hier van toepassing.

OBJECT
Winkelruimte met dubbele ingang en etalagemogelijkheden en royaal boven-, achterhuis. Mogelijkheid voor het realiseren van 3 appartementen op de bovengelegen verdiepingen. Het gehele object is te koop. De huurprijs betreft enkel en alleen de winkelruimte.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in het centrum van Geleen, nabij de onlangs gerealiseerde randweg welke zorg draagt voor een optimale verbinding met zowel de A2 als de A76 en ligt verder op steenworp afstand van de markt van Geleen.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'centrum' bestemming voor deze winkelruimte. detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, zachte/ winkel gerelateerde horeca bestemmingen zijn toegestaan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

WINKELRUIMTE (alleen TE HUUR)

BEGANE GROND
Overdekte entree met ruime etalage mogelijkheden en toegang tot ca. 375 mē winkelruimte voorzien van deels vinylvloer, deels tegelvloer, structuurwerk wanden en systeemplafond met tl-inbouwverlichting. Opslagruimte (6,00 x 6,00m) met situering van goederenlift en trap naar 1ste verdieping.

EERSTE EN TWEEDE VERDIEPING
Mogelijkheid voor het realiseren van max. 3 appartementen. Het gehele gebouw bestaat uit twee huisnummers; aanvraag voor overige nummers verloopt via de gemeente.

Appartement 1
Instapklaar appartement (ca. 100 mē) gelegen aan de straatzijde boven het winkelpand. Eigen opgang. Via de gang met intercom toegang tot de woonkamer (ca. 34 mē) voorzien van laminaat, radiatoren en raampartijen met luxaflex. Eenvoudige kitchenette, radiator, draai kiepraam, afzuigkap en thermostaatkraan, niet voorzien van overige apparatuur. CV Keter ((huur, Volta). Geheel betegelde badkamer voorzien van wasbak, douche, toilet, design radiator en mechanische ventilatie. Slaapkamer 1 via loopdeur verbonden met slaapkamer 2, welke toegang geeft tot het dakterras. (ca. 20 mē). Slaapkamer 3 en Slaapkamer 4, voorzien van witgoedaansluiting en toegangsdeur naar de gang. De slaapkamers zijn voorzien van laminaat en deels van behang / gestuukte wanden.

Appartement 2
Ca. 100 mē vloeroppervlak bestaande uit royale gangpartij, 6 ruime kamers, separaat toilet en douche. Deze ruimtes zijn voorzien van radiatoren, en deels voorzien van wasbakken, houten kozijnen aan de voorzijde (enkel glas) en kunststof kozijnen draai kiep ramen (achterzijde). Mogelijkheid voor het maken van een vluchttrap.

Appartement 3
Ca. 70 mē waarbij inbegrepen royale gangpartij, 3 slaapkamers, 2 aparte toiletten en 1 inloopdouche. Aansluitend 30 mē gang met slaapkamer 4, voorzien van klein dakterras.
Dit appartement moet gerenoveerd worden.

PARKEERVOORZIENING
Diverse openbare (betaalde) parkeermogelijkheden in de directe omgeving (Markt, Rijksweg Centrum).

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

KENMERKEN
In centrum;
Winkelruimte o.a. v.v. airco's, alarminstallatie, verlichting, systeemplafonds;
Nabij winkels;
Dubbele entree;
Brede bestemmingsmogelijkheden;
Horeca mogelijk.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het opleveringsniveau van deze winkel is casco plus en volledig instapklaar. Een specifiek op huurder afgestemd opleveringsniveau kan met de verhuurder worden afgestemd en in overleg worden bepaald. De bovenverdieping wordt in de huidige staat opgeleverd.

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een waarborgsom (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Als basis geldt de ROZ-overeenkomst winkelruimte in de zijn van artikel 7:290 BW, met bijhorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkel met woonruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
375 m²
Opp winkelruimte
375 m²
Perceel
410 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
geleen
Sectie
A
Perceel
8498
Oppervlakte
410 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart Raadhuisstraat 4 Geleen, centrum Geleen

naar Raadhuisstraat 4 Geleen, centrum Geleen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object