Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Rijksweg Centrum 47 Geleen, Centrum Geleen

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

BELEGGINGSOBJECT - Op zichtlocatie gelegen beleggingsobject, bestaande uit ca. 580 m≤ niet verhuurde winkelruimte (huisnummer 47) verdeeld over de BG en 1ste verdieping en drie bovengelegen verhuurde appartementen (huisnummers 47-I, 47-II en 47-III).

OBJECT
Het betreft een commerciŽle ruimte van in totaal ca. 660 m≤ bestaande uit een commerciŽle/winkelruimte en drie bovengelegen verhuurde appartementen.

LOKATIE
Gelegen aan de doorgaande weg en in het centrum van Geleen, op steenworp afstand van de Markt. Centrum Geleen biedt voor ieder wat wils, van diverse kleding,- en schoenenwinkels, diverse eetgelegenheden en bijzondere speciaal zaken, sport,- en vrijetijdswinkels, electronica, wonen en conceptstores als ook de beste Toko van Nederland.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'Geleen centrum' bestemming voor deze ruimte. Detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, zachte/ winkel gerelateerde horeca bestemmingen zijn toegestaan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar www.ruimtelijkplannen.nl en www.bagviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in het centrum van Geleen, in de nabijheid van het busstation en nabij randweg Geleen welke zorg draagt voor een optimale verbinding met zowel de A2 als de A76. De winkelruimtes liggen op steenworp afstand van de markt van Geleen.

WINKELRUIMTE
Overdekt entree v.v. dubbele deur met directe toegang tot de winkel. De winkelruimte heeft een ruimte etalage met frontbreedte van 9 meter. De commerciŽle ruimte bestaat in totaal uit ca. 580 m≤ waarvan 330 m≤ op de begane grond en 250 m≤ op de eerste verdieping. Het souterrain t.b.v. opslag / magazijn omvat ca. 120 m≤.

OPLEVERNIVEAU WINKEL
ē Systeemplafonds incl. verlichting
ē gestuukte wanden
ē Radiatoren
ē Kitchenette
ē Toilet

APPARTEMENTEN (verhuurd)
De drie appartementen liggen respectievelijk op de 1ste verdieping (ca. 75 m≤), 2e verdieping (ca. 80 m≤) en 3e verdieping (ca 65 m≤). Alle drie de appartementen bestaan uit woonkamer, keuken, 1 slaapkamer, badkamer, berging, toilet en balkon. De appartementen zijn verhuurd.

HUUROPBRENGSTEN
Verhuurde ruimte: Ä 22.308,00 per jaar.
Te verhuren ruimte: winkelruimte op de begane grond, eerste verdieping en souterrain.

PARKEERVOORZIENING
Er zijn diverse openbare (betaalde) parkeermogelijkheden zowel aan de voorzijde van het object als in de directe omgeving (Markt, Rijksweg Centrum).

KADASTRALE GEGEVENS
gemeente Geleen, sectie F, nummer 4269 A1, A2, A3 en A4.

BESCHIKBAARHEID
per direct.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Belegging
Type
Beleggingspand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Belegging
Bouwjaar
1950

Oppervlakten en inhoud

Perceel
345 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Geleen
Sectie
F
Perceel
4269
Oppervlakte
345 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Rijksweg Centrum 47 Geleen, Centrum Geleen

naar Rijksweg Centrum 47 Geleen, Centrum Geleen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object