-->
Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Rijksweg Centrum 47 Geleen, Centrum Geleen

Vraagprijs € 189.000 k.k.

Vraagprijs € 1.495 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Het betreft een commerciŽle ruimte van in totaal ca. 700 m≤ bestaande uit een commerciŽle/winkelruimte. De commerciŽle ruimte is verdeeld over de begane grond, souterrain en eerste verdieping.

LOKATIE
Gelegen aan de doorgaande weg en in het centrum van Geleen, op steenworp afstand van de Markt. Centrum Geleen biedt voor ieder wat wils, van diverse kleding,- en schoenenwinkels, diverse eetgelegenheden en bijzondere speciaal zaken, sport,- en vrijetijdswinkels, electronica, wonen en conceptstores als ook de beste Toko van Nederland.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'Geleen centrum' bestemming voor deze ruimte. Detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en wonen op de begane grond en de verdieping zijn volgens het bestemmingsplan toegestaan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar www.ruimtelijkplannen.nl en www.bagviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in het centrum van Geleen, in de nabijheid van het busstation en nabij randweg Geleen welke zorg draagt voor een optimale verbinding met zowel de A2 als de A76. De winkelruimtes liggen op steenworp afstand van de markt van Geleen.

WINKELRUIMTE
Overdekt entree v.v. dubbele deur met directe toegang tot de winkel. De winkelruimte heeft een ruimte etalage met frontbreedte van 9 meter. De commerciŽle ruimte bestaat in totaal uit ca. 700 m≤ waarvan 330 m≤ op de begane grond en 250 m≤ op de eerste verdieping. Het souterrain t.b.v. opslag / magazijn omvat ca. 120 m≤.

OPLEVERNIVEAU WINKEL
ē Systeemplafonds incl. verlichting
ē gestuukte wanden
ē Radiatoren
ē Kitchenette
ē Toilet

PARKEERVOORZIENING
Er zijn diverse openbare (betaalde) parkeermogelijkheden zowel aan de voorzijde van het object als in de directe omgeving (Markt, Rijksweg Centrum).

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Geleen, sectie F, nummer 4269 A1.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Bouwjaar
1950

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
700 m²
Opp winkelruimte
700 m²
In units vanaf
700 m²
Perceel
345 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Geleen
Sectie
F
Perceel
4269
Oppervlakte
345 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Rijksweg Centrum 47 Geleen, Centrum Geleen

naar Rijksweg Centrum 47 Geleen, Centrum Geleen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object