046-4233961
046-4233961
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Rijksweg Noord 82 Geleen

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

OBJECT
Winkelruimte met garage/opslagruimte, ruime etalagemogelijkheden en eigen parkeerplekken op verhard en omheind terrein.

LOKATIE
Gelegen aan de doorgaande weg in het centrum van Geleen, op steenworp afstand van de Markt.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'centrum' bestemming voor deze winkelruimte. detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, zachte/ winkel gerelateerde horeca bestemmingen zijn toegestaan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, klik hier. (ruimtelijke plannen)

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de doorgaande weg in het centrum van Geleen, in de nabijheid van het busstation en nabij randweg welke zorg draagt voor een optimale verbinding met zowel de A2 als de A76 en ligt op steenworp afstand van de markt van Geleen.

WINKELRUIMTE
Entree. Winkelruimte verdeeld in voor,- en achtergelegen gedeelte (totaal ca. 100 mē/2,5 m hoog) voorzien van tegelvloer, deels houten plafond/deels systeemplafond met tl-verlichting en radiatoren. Ruime etalagemogelijkheden met een totale frontbreedte van ca. 10 meter breed. Aan de rechterkant lager gelegen ruimte (ca 25 mē/2,8 m hoog) met systeemplafond welke toegang geeft tot de aangrenzende bedrijfsruimte. Vanuit de winkelruimte toegang tot aangrenzende kantoorruimte, toiletruimte met fontein, kitchenette voorzien van boiler/cv en aangrenzend poetshok met meterkast (in totaal ca. 24 m2). Aan de rechterkant lager gelegen ruimte (ca 25 mē/2,8 m hoog) met systeemplafond welke toegang geeft tot de bedrijfsruimte.

BEDRIJFSRUIMTE (ca. 65 mē, 4 m hoog)
Via overheadpoort toegang tot de bedrijfsruimte met heater voorzien van put, met achtergelegen opslagruimte met vlonder.

BUITENTERREIN/PARKEERVOORZIENING (ca. 285 mē)
Omheind en beklinkend buitenterrein met aan twee zijden afsluitbaar, handbediend hekwerk met een doorgang van 5 meter en brievenbus. Ruim voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein en in de directe omgeving (Markt, Rijksweg Noord).

OPLEVERINGSNIVEAU
- deels tegelvloer/tapijttegels/laminaat;
- deels houten schrootjes,- deels systeemplafonds + verlichting;
- deels gestucte wanden, deels geverfde wanden;
- alarm;
- radiatoren;
- CV-ketel;
- brandslangen;
- heater.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een waarborgsom (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Als basis geldt de ROZ-overeenkomst winkelruimte in de zijn van artikel 7:290 BW, met bijhorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Winkelruimte
Bouwjaar
1955

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
304 m²
Opp bedrijfshal
65 m²
Opp winkelruimte
239 m²
Perceel
540 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Geleen
Sectie
A
Perceel
10905
Oppervlakte
285 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Geleen
Sectie
A
Perceel
7896
Oppervlakte
255 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Rijksweg Noord 82 Geleen

naar Rijksweg Noord 82 Geleen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object