Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Rosmolenstraat 4 Sittard, Centrum Sittard

Huurprijs € 1.695 per maand

Bewaar object

Omschrijving

In het centrum op steenworp afstand van de Markt gelegen, goed onderhouden kantoorruimte van ca. 275 mē verdeeld over 3 verdiepingen. Deze representatieve en instapklare kantoorruimte is beschikbaar per direct.

OBJECT
Goed onderhouden kantoorruimte van ca. 275 mē verdeeld over 3 verdiepingen.

LOCATIE
Het object is gelegen in het centrum van Sittard, onderaan de Rosmolenstraat en direct tegenover Hema. De gezellige Markt van Sittard en het Tempelplein zijn op steenworp afstand gesitueerd.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Centrum Sittard'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Centrum'. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl

KANTOORRUIMTE

BEGANE GROND
Entree met toegang tot de ruime kantoortuin. In de voormalige kluisruimte is een kitchenette met vaatwasser, boiler en koelkast gesitueerd. De kantooruimte is verder voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden, systeemplafonds met tl-inbouwverlichting en downlighters, brandmeldinstallatie, alarminstallatie, airconditioning, data aansluitingen en kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Middels een royale wenteltrap zijn de verdiepingsvloeren te bereiken.

EERSTE VERDIEPING
Kantoortuin en 2 aparte kantoren van respectievelijk 30 en 12 mē en toegang tot dakterras.

TWEEDE VERDIEPING
De tweede verdieping is voorzien van een volledig betegeld dames- en herentoilet met zwevende closets en fonteintjes en beschikt over een eigen eenvoudige kitchenette. Vergaderruimte van 26 mē. Technische ruimte met opstelling van cv-installatie (Rodiac). Patchruimte met patchkast. Tweede dakterras.

PARKEERVOORZIENING
Ruime parkeermogelijkheden op het Tempelplein en bovenaan de Putstraat (betaald). Laden-en lossen is mogelijk in de hiervoor aangewezen vakken aan de voorzijde van het pand.

BESCHIKBAARHEID
Beschikbaar per direct.

VOORZIENINGEN ALGEMEEN
Systeemplafonds met verlichting
Toiletgroep D/H
2 kitchenettes
Vloerbedekking
Alarm
Diverse tussenwanden
Data bekabeling telefoon + internet
CV installatie
Airco's
Kunststof kozijnen met dubbel glas
Moderne uitstraling
Goede centrale ligging
2 balkons
HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
1990

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
275 m²
Opp kantoorruimte
275 m²
Perceel
137 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Te openen ramen, Kabelgoten, Systeemplafond, Toilet, Pantry, Verwarming, Kamerindeling

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
F
Perceel
1573
Oppervlakte
137 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Rosmolenstraat 4 Sittard, Centrum Sittard

naar Rosmolenstraat 4 Sittard, Centrum Sittard
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object