Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Spoorstraat 44 - 48 Geleen, Bedrijventerrein Krawinkel Geleen

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd onder voorbehoud

Omschrijving

Het object is verdeeld over 2 huisnummers, deze zijn samen of afzonderlijk van elkaar te huren.

OBJECT
Het bedrijfsobject is gelegen bij bedrijventerrein 'De Krawinkel' en bestaat uit ca. 1.420 m≤ opgedeeld in ca. 295 m≤ bedrijfsruimte met seperaat kantoor, opslag- en werkruimtes. Verder is er ca. 225 m≤ overdekte stalling, dit kan ook als extra werkruimte worden gebruikt. Het object beschikt tevens over ca. 900 m≤ beklinkerd en omheind buitenterrein.

LOKATIE
Bedrijventerrein 'De Krawinkel' met een totale oppervlakte van ongeveer 41 hectare is in de jaren 70 in exploitatie genomen en is sindsdien in een aantal stappen uitgebreid. De bedrijvigheid in 'Krawinkel' is deels traditioneel, deels modern en sterk regionaal georiŽnteerd. Bij de 150 gehuisveste bedrijven†zijn ruim 2.000 medewerkers werkzaam.

BESTEMMING/BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'enkelbestemming bedrijf' bestemming voor deze locatie. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan 'Krawinkel/Lutterade', ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

BEREIKBAARHEID
Krawinkel ligt aan de Zuidzijde van Geleen, grenst aan de A76 en heeft een snelle verbinding met de A2 en E314. Vanuit de Rijksweg heeft Krawinkel een uitstekende aansluiting op deze verbindingsader tussen Aken en Antwerpen.

SPOORSTRAAT 44 (huurprijs Ä 500,- p.mnd)
Volledig omsloten bedrijfsterrein dat doormiddel van dubbele Heras poorten afsluitbaar is. Het terrein is totaal verhard met MBI klinkers en verkeert in perfecte staat. De oppervlakte van het bedrijfsterrein bedraagt ca. 900 m≤. Het separate bedrijfsterrein is vrij toegankelijk via een grote inrit.

SPOORSTRAAT 48 (huurprijs 1.100,- p.mnd)
Entree bereikbaar vanuit de parkeerplaats met toegang tot de bedrijfsruimte en situering van de alarminstallatie en eigen meterkast. Deels betegelde toiletruimte. Technische ruimte met opstelling van cv-installatie (Ferolli, eigendom). Separate kantoorruimte met dubbele toegangsdeur (6,05 x 4,00m). Archief-/ magazijnruimte (4,70 x 2,30m) en (9,60 x 5,80m). Werkplaats 1 (7,22 x 5,85m) met receptiekantoor en extra toilet (1,90 x 3,50m), werkplaats 2 (14,60 x 7,05m) met lichtstraat en dubbele garagepoort (beiden 3,46 x 2,53m). Verder is er nog een ruime overdekte stalling/werkplaats aanwezig (30,00 x 8,00m) met een vrije hoogte variŽrend van 3,10 tot 3,60m.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd onder voorbehoud
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Verhardbuitenterrein
Bouwjaar
1975

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
520 m²
Opp bedrijfshal
520 m²
Opp buitenterrein
900 m²
Perceel
1.815 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Geleen
Sectie
D
Perceel
4828
Oppervlakte
1815 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Spoorstraat 44 - 48 Geleen, Bedrijventerrein Krawinkel Geleen

naar Spoorstraat 44 - 48 Geleen, Bedrijventerrein Krawinkel Geleen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object