Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
046-4233961
046-4233961
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Wethouder Sangersstraat 1 Beek, Maastricht Aachen Airport Beek

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Op unieke zicht/hoeklocatie op 'De Beekerhoek' gelegen bedrijfsruimte (ca. 1.750 mē), uitermate geschikt voor ABC gerelateerde invullingen. Het object is onderverdeeld in een riante showroom (ca. 775 mē), werkplaats (ca. 525 mē), magazijnruimte (ca. 320 mē) en diverse kantoren op de begane grond en eerste verdieping (ca. 130 mē).

De totale perceelgrootte bedraagt 4.570 mē.

OBJECT
Het object is onderverdeeld in een riante showroom (ca. 775 mē), werkplaats (ca. 525 mē), magazijnruimte (ca. 320 mē) en diverse kantoren op de begane grond en eerste verdieping (ca. 130 mē). De totale perceelgrootte bedraagt 4.570 mē.

LOCATIE
Het object is gelegen op het industrie- en handelsterrein De Beekerhoek te Beek. De gevestigde bedrijven zijn zowel plaatselijk als regionaal georiënteerd. Op het terrein zijn onder andere gevestigd: Het Makado winkelcentrum, Jos Bogman Ford, Carpetright, Aveve, uitgaanscentrum Mondial en diverse lokale ondernemers.

BEREIKBAARHEID
Het object is optimaal per en auto en openbaar vervoer bereikbaar, mede gelet op de directe nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. Ook Maastricht-Aachen Airport (MAA) ligt op korte afstand. Op ca. 10 minuten loopafstand bevindt zich een NS-station.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'bedrijventerrein' bestemming voor dit object. De aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven in categorie 2.1, 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan 'Beeker Hoek, Herziening 2009', klik hier. Voor inzicht in de bijbehorende Staat van Bedrijfsactiviteiten (SBI), klik hier.

BEDRIJFSRUIMTE

SHOWROOM
Ca. 775 m2 representatieve showroom met ruime daglichttoetreding. De showroom is voorzien van een receptiebalie, betonvloer met vloerverwarming, systeemplafond met tl-inbouwverlichting en downlighters, 2 zij-ingangen (2,80 m breed) en een vrije hoogte van 3,5 meter.

WERKPLAATS
Ca. 525 m2 werkplaats toegankelijk middels elektrische overheadpoort (5,90 breed, 4,00m hoog) en middels loopdeur via de zij-ingang. De werkplaats is voorzien van 3 ruime lichtstraten, diverse krachtstroomaansluitingen, 3 gasheaters, olie- en vetafscheider (leeg), persluchtinstallatie en diverse bruggen. Verder is er een deels betegelde toiletruimte met toilet en urinoir aanwezig alsmede een was-en kleedruimte. Technische ruimte met opstelling van cv-installatie (3x Remeha Quinta Pro, 2012, eigendom).

MAGAZIJNRUIMTE
Ca. 225 m2 magazijnruimte met situering van de hoofdmeterkast en verder voorzien van lichtstraten, gasheater, diverse opslagrekken en beschikt over een deels betegelde toiletruimte. De vrije hoogte van de werkplaats en het magazijngedeelte bedraagt 4,55 meter. Verder is er een houten verdiepingsvloer aanwezig van ca. 95 mē. De vrije hoogte bedraagt 2,20 meter en de draagkracht maximaal 250 kg/mē.

KANTOORRUIMTE
Twee verkoopkantoren van respectievelijk 21 en 11 m2 direct grenzend aan showroom. Middels trappenhuis toegankelijke houten verdiepingsvloer met situering van een eenvoudige kitchenette en toiletruimte met garderobenis. Verder zijn er 3 kantoorruimtes/ spreekkamers van respectievelijk 19, 36 en 40 m2 gelegen op de verdieping.

PARKEERVOORZIENING
Ruime parkeervoorziening op eigen middels slagboom afsluitbaar en volledig geasfalteerd terrein (perceel = 4.570 m2). In de directe omgeving kan eveneens onbetaald worden geparkeerd op de openbare wegen.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het opleveringsniveau bij kan verder met de huurder worden afgestemd en in overleg met de verhuurder worden bepaald.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

BIJZONDERHEDEN
- Oorspronkelijke bouw dateert uit 1970, de huidige showroom is in 1982 gerealiseerd;
- werkplaats is voorzien van een olie- en vetafscheider (bouwjaar 2002);
- Alarm- en brandmeldsysteem aanwezig;
- Bitumineuze dakbedekking showroom vervangen in 2014.

HUURVOORWAARDEN
HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
1972

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
775 m²
Opp bedrijfshal
775 m²
Perceel
2.070 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Beek
Sectie
G
Perceel
2309
Oppervlakte
2070 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart Wethouder Sangersstraat 1 Beek, Maastricht Aachen Airport Beek

naar Wethouder Sangersstraat 1 Beek, Maastricht Aachen Airport Beek
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object