046-4233961
046-4233961
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Wolfeynde 2 a Beek

Huurprijs € 800 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Ca. 90 m≤ instapklare commerciŽle ruimte met eigen kitchenette en toiletvoorziening, gelegen aan de achterzijde van Notariaat Pas. Centrum en uitvalswegen op steenworp afstand. Drie parkeerplaatsen op eigen terrein en gratis parkeren in directe omgeving.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Gemengde bedrijfsdoeleinden / kantoorbestemming.

ALGEMEEN
Centrale ligging met goede aansluiting naar de A2 en de A76/E314 naar Heerlen / Antwerpen. Voldoende parkeergelegenheid aan de achterzijde in de direct omgeving gratis parkeermogelijkheden. Doordat er diverse verschillende bedrijven zijn gelegen is er regelmatig bedrijvigheid.

KANTOORRUIMTE
BEGANE GROND (2,60 m hoog)
Overdekt entree. Kantoorruimte 1 (ca. 24 m≤) met raampartij en situering van de meterkast (G/W/E). Toegang tot keuken (ca. 5,6 m≤) met novilon vloer, voorzien van water, koelkast en ketel (Vaillant) en toegang tot toiletruimte (ca. 5,3 m≤) met volledig betegelde toiletruimte met zwevend closet en fonteintje en naastgelegen poetshok met waterkraan. Deze kantoorruimte geniet van ruime daglichttoetreding middels de extra pui aan de zijkant van het object. Dit object is volledig instapklaas te betreden. Kantoorruimte 2 (ca. 59 m≤) met drie raampartijen.

OPLEVERNIVEAU
Beide kantoorruimtes zijn voorzien van vloerbedekking, behangwanden, systeemplafonds met deels tl-inbouwverlichting en deels inbouwspots, radiatoren, stalen kozijnen met enkele beglazing, airconditioning, alarminstallatie, diverse datapunten, brandblusser en deels lamellen.

PARKEERVOORZIENING
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en ruim voldoende gratis parkeergelegenheid in de direct omgeving.

BESCHIKBAARHEID
Per direct

VERZAMELGEBOUW
Het betreft een zelfstandige unit met eigen water-, gas- en elektrameters.

KENMERKEN
geen servicekosten;
eigen aansluitingen g,w,e;
huurprijs excl. btw;
nabij centrum;
nabij uitvalswegen.

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Op deze huurprijs is geen BTW van toepassing.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
1802

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
90 m²
Opp kantoorruimte
90 m²
Perceel
165 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, Kabelgoten, Systeemplafond, Toilet, Pantry, Verwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Beek
Sectie
G
Indexnummer
A1
Perceel
1827
Oppervlakte
165 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart Wolfeynde 2 a Beek

naar Wolfeynde 2 a Beek
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object