Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vorige | Volgende

Aan de Heijgraef 8 - 10 Geleen, Bedrijventerrein Krawinkel Geleen

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Omschrijving

OBJECT
Bedrijfsobject, bestaande uit ca. 460 m≤ bedrijfsruimte en 70 m≤ kantoor,- overige ruimte. Dit object beschikt over 5 eigen parkeerplekken aan de voorzijde van het terrein en een buitenterrein met plaats voor meerdere voertuigen.

LOCATIE
Aan de Heijgraef is gelegen op industrieterrein 'Krawinkel' aan de Zuidzijde van Geleen, grenst aan de A76 en heeft een snelle verbinding met de A2 en E314. Vanuit de Rijksweg heeft 'Krawinkel' een uitstekende aansluiting op deze verbindingsader tussen Aken en Antwerpen. Dit bedrijventerrein met een totale oppervlakte van ongeveer 41 hectare is in de jaren 70 in exploitatie genomen en is sindsdien in een aantal stappen uitgebreid. De bedrijvigheid in 'Krawinkel' is deels traditioneel, deels modern en sterk regionaal georiŽnteerd. Bij de 150 gehuisveste bedrijven zijn ruim 2.000 medewerkers werkzaam.

BESTEMMING-/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Krawinkel', vastgesteld op 19 december 2012. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Bedrijf'. Huurder dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiŽren of de bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

BEREIKBAARHEID
Uitstekende bereikbaarheid met zowel auto, openbaar vervoer of vliegverkeer. Direct gelegen aan de op- en afritten van de A2 met een snelle verbinding naar de A76 alsook naar Duitsland en BelgiŽ.

BEDRIJFSRUIMTE (vrije hoogte ca. 6,3m)
BEGANE GROND
Ca. 460 m≤ bedrijfsruimte met twee overheadpoorten met loopdeur (4m breed x 4,5m hoog) en verdiepingsvloer van 60 m≤. Deze verdiepingsvloer heeft een vaste trap en railing. De bedrijfsruimte is voorzien van de meterkast, lichtstraten, nieuwe LED-verlichting, twee gasheaters, krachtstroom en alarminstallatie.

KANTOORRUIMTE
BEGANE GROND
Ca. 70 m≤ kantoorruimte met aparte kitchenette v.v. wasbak, opbergkastjes, vaatwasser, koelkast en D/H toilet. De kantoorruimte is verder voorzien van airco, alarminstallatie, LED-verlichting en radiatoren.

SERVICEKOSTEN (voorschot van Ä125,00 p/mnd) bestaande uit;
- groenonderhoud,
- onderhoud CV,
- onderhoud heaters,
- onderhoud blusmiddelen,
- onderhoud overheadpoorten,
- glasbewassing buiten,
- rioolheffing & waterschapsheffing.
Jaarlijks worden de werkelijke kosten verrekend.

PARKEERVOORZIENING
5 parkeerplekken op eigen verhard voorterrein (ca. 150 m≤) en een buitenterrein met plaats voor meerdere voertuigen.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Service kosten
€ 125 p/m
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
1995

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
530 m²
Opp kantoorruimte
70 m²
In units vanaf
35 m²
Opp bedrijfshal
460 m²
In units vanaf
460 m²
Opp terrein
150 m²
Perceel
750 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Verwarming, Toilet, Systeemplafond, Te openen ramen

Kadastrale gegevens

Gemeente
Geleen
Sectie
H
Perceel
490
Oppervlakte
3536 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Aan de Heijgraef 8 - 10 Geleen, Bedrijventerrein Krawinkel Geleen

naar Aan de Heijgraef 8 - 10 Geleen, Bedrijventerrein Krawinkel Geleen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object