Aan de Heijgraef 5-19, 6161 DK, Geleen

 • Aan de Heijgraef 5-19, 6161 DK, Geleen
 • Aan de Heijgraef 5-19, 6161 DK, Geleen
 • Aan de Heijgraef 5-19, 6161 DK, Geleen
 • Aan de Heijgraef 5-19, 6161 DK, Geleen
 • Aan de Heijgraef 5-19, 6161 DK, Geleen
 • Aan de Heijgraef 5-19, 6161 DK, Geleen
 • Aan de Heijgraef 5-19, 6161 DK, Geleen
 • Aan de Heijgraef 5-19, 6161 DK, Geleen
 • Aan de Heijgraef 5-19, 6161 DK, Geleen
 • Aan de Heijgraef 5-19, 6161 DK, Geleen
 • Aan de Heijgraef 5-19, 6161 DK, Geleen
 • Aan de Heijgraef 5-19, 6161 DK, Geleen
 • Aan de Heijgraef 5-19, 6161 DK, Geleen
 • Aan de Heijgraef 5-19, 6161 DK, Geleen
 • Aan de Heijgraef 5-19, 6161 DK, Geleen

Kenmerken

huurprijs € 895,- p. mnd
type bedrijfsruimte
bouwjaar 2018
perceel 150 m2
oppervlakte 180 m2


Extra informatie

 • plattegrond.pdf
 • situatieschets1.pdf

 • 8 nieuwbouwunits (REEDS 2 VERHUURD) van ca. 180 m˛ BVO (verdeeld over ca.120 m˛ BG en ca.60 m˛ verdiepingsvloer) met 2 eigen p-plaatsen, o.a. v.v. lichtstraat, houten trap, meterkast (3 x 25A - g,w,e aansluitingen), glasvezel, toilet, elektrisch bedienbare overheadpoort, royale glaspartij (BG + 1ste verdieping). Vrije hoogte: 7,50m. Korte huurtermijn bespreekbaar.

  OBJECT - reeds 2 VERHUURD: nummers 5 en 13


  In totaal 8 nieuwbouw bedrijfsunits (REEDS 2 VERHUURD), beschikbaar unit 7-9-11-15-17) met representatieve uitstraling, basis opleveringsniveau, 2 eigen p-plaatsen.

  LOCATIE
  Hofkamp is gelegen op industrieterrein ‘Krawinkel’ aan de Zuidzijde van Geleen, grenst aan de A76 en heeft een snelle verbinding met de A2 en E314. Vanuit de Rijksweg heeft ‘Krawinkel’ een uitstekende aansluiting op deze verbindingsader tussen Aken en Antwerpen. Dit bedrijventerrein met een totale oppervlakte van ongeveer 41 hectare is in de jaren 70 in exploitatie genomen en is sindsdien in een aantal stappen uitgebreid. De bedrijvigheid in ‘Krawinkel’ is deels traditioneel, deels modern en sterk regionaal georiënteerd. Bij de 150 gehuisveste bedrijven zijn ruim 2.000 medewerkers werkzaam. 

  BESTEMMING-/ BEDRIJFSDOELEINDEN 
  Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Krawinkel’, vastgesteld op 19 december 2012. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming ‘Bedrijf’. Huurder dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiëren of de bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

  ALGEMENE INFORMATIE 
  Op 'Bedrijventerrein Krawinkel' worden deze bedrijfsunits ontwikkeld op de percelen gelegen aan Aan de Heijgraaf. Verwacht wordt dat de oplevering juli 2018 zal plaatsvinden. De bedrijfsruimtes kenmerken zich door een hoogwaardige en moderne uitstraling met ruime daglichttoetreding. De units worden casco plus opgeleverd met o.a. aansluiting schoon- en vuilwater riool, monolitische betonvloer, elektrische overheadpoort met separate loopdeur, lichtstraat, standaard meterkast, wateraansluiting, HR++ beglazing en bestrating van het parkeerterrein. 

  BEDRIJFSUNITS - beschikbaar: nummers 7-9-11-15-17-19 

  In totaal bedraagt de oppervlakte ca. 180 m˛ per unit, verdeeld over ca. 120 m˛ bedrijfsruimte op de begane grond en ca. 60 m˛ verdiepingsvloer en 2 eigen parkeerplaatsen. Vrije hoogte: 7,50m. De huurprijs bedraagt per unit € 975,00 per maand excl. BTW. In de huurprijs zit inbegrepen:

   

  Benedenverdieping
  Meterkast (3 x 25A)

  - Wateraansluiting

  - Gasaansluiting

  - Glasvezelaansluiting

  - 1 toiletruimte

  - Krachtstroom-aansluiting t.b.v. elektrisch bedienbare overheadpoort

  - Elektrisch bedienbare overheadpoort, afmeting 3,50m x 3,50m

  - Royale lichtstraat

  - Entree - ruime glaspartij met loopdeur en draai-kiepraam

   

  Bovenverdieping:

  - Vaste trap naar verdiepingsvloer, in hout uitgevoerd

  - Houten verdiepingsvloer (60m2), draagkracht 250 kg/m2 

  - Ruime glaspartij met deels draai-kiepramen

  BUITENTERREIN

  Iedere unit is zelfvoorzienend t.b.v. parkeren. Er is voldoende manoeuvreerruimte t.b.v. laden en lossen. Het gezamenlijk terrein is afsluitbaar, middels een handbediende poort.


  RECLAME

  Bij iedere unit is een vlak aangeduid t.b.v. reclame. Tevens mogen de ramen voorzien worden van reclame.


  OPTIONEEL

  Verdere wensen en eisen t.a.v. de afbouw zijn in overleg en tegen n.o.t.k. voorwaarden bespreekbaar.

  PARKEERGELEGENHEID
  Alle units beschikken over 2 eigen parkeerplaatsen gelegen op het beklinkerde voorterrein.

  BESCHIKBAARHEID 
  Per direct. 

  HUURVOORWAARDEN

  HUURTERMIJN
  In overleg te bepalen.

  BETALINGSWIJZE
  Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

  HUURINDEXERING
  Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  ZEKERHEIDSSTELLING
  Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

  OMZETBELASTING
  Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

  HUUROVEREENKOMST
  Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen. 

  ALGEMEEN
  De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Map