Beek Lb

Huurprijs € 8.995,- p. mnd

Op bedrijventerrein 'Technoport Europe' nabij de op- en afritten van de A2 en Maastricht Airport gelegen bedrijfsobject bestaande uit ca. 240 m2 kantoorruimte en 1.780 mbedrijfsruimte, onder andere voorzien van vloeistofdichte vloeren, loadingdock, ruime overheadpoort, bunker voor opslag van gevaarlijke stoffen en een vrije hoogte van 7,30 meter. 6 parkeerplaatsen op eigen terrein. 

Huurprijs € 550,- p. mnd

Kasteel Genbroek in Beek (Zuid Limburg), dichtbij de A2 en op nog geen 5 minuten afstand van Maastricht-Aken Airport. Er zijn meerdere kantoorruimtes in het kasteel te huur. Rond het kasteel ligt een prachtige Engelse landschapstuin en park van ca 18 ha.

Huurprijs € 600,- p. mnd

Ca. 60 mē kantoorruimte gelegen op hoek-/zichtlocatie met eigen kitchenette & sanitaire voorzieningen, gelegen op representatief bedrijvenpark, dichtbij diverse uitvalswegen.

verhuurd
verhuurd

Ca. 1.890 mē bedrijfsruimte/ warehouse en ca. 200 mē kantoorruimte gelegen op industrie- en handelsterrein De Beekerhoek. Het betreft een representatieve kantoorruimte op de begane grond en eerste verdieping met een separaat warehouse met inpandig kantoor toegankelijk middels twee overheadpoorten.