Bergerweg 49, 6135 KD, Sittard

 • Bergerweg 49, 6135 KD, Sittard
 • Bergerweg 49, 6135 KD, Sittard
 • Bergerweg 49, 6135 KD, Sittard
 • Bergerweg 49, 6135 KD, Sittard
 • Bergerweg 49, 6135 KD, Sittard
 • Bergerweg 49, 6135 KD, Sittard
 • Bergerweg 49, 6135 KD, Sittard
 • Bergerweg 49, 6135 KD, Sittard
 • Bergerweg 49, 6135 KD, Sittard
 • Bergerweg 49, 6135 KD, Sittard
 • Bergerweg 49, 6135 KD, Sittard
 • Bergerweg 49, 6135 KD, Sittard
 • Bergerweg 49, 6135 KD, Sittard
 • Bergerweg 49, 6135 KD, Sittard
 • Bergerweg 49, 6135 KD, Sittard
 • Bergerweg 49, 6135 KD, Sittard
 • Bergerweg 49, 6135 KD, Sittard
 • Bergerweg 49, 6135 KD, Sittard
 • Bergerweg 49, 6135 KD, Sittard
 • Bergerweg 49, 6135 KD, Sittard
 • Bergerweg 49, 6135 KD, Sittard
 • Bergerweg 49, 6135 KD, Sittard
 • Bergerweg 49, 6135 KD, Sittard
 • Bergerweg 49, 6135 KD, Sittard
 • Bergerweg 49, 6135 KD, Sittard
 • Bergerweg 49, 6135 KD, Sittard
 • Bergerweg 49, 6135 KD, Sittard
 • Bergerweg 49, 6135 KD, Sittard
 • Bergerweg 49, 6135 KD, Sittard

Kenmerken

huurprijs € 130,- p. m2 p. j.
type kantoor
bouwjaar 2014
oppervlakte 454 m2


Extra informatie

 • 553_CF_rabobank_W-803 - losse inrichting derde verdieping.pdf
 • Uittreksel kadastrale kaart SITTARD L 569.pdf

 • Zichtlocatie/ Rabobank gebouw - Zeer representatief en modern kantoorpand, ca. 454 m˛ kantoorruimte (VVO), gelegen op de 3de verdieping met maximaal 30 te huren p-plaatsen, gelegen op kantorenpark Sittard in de directe nabijheid van diverse uitvalswegen en op loopafstand van het NS-station. Huurder heeft de mogelijkheid om tegen n.o.t.k. voorwaarden gebruik te maken van de inpandige bedrijfskantine en de presentatie-, vergaderfaciliteiten in het gebouw.

  OBJECT
  Kantoorruimte met gemeenschappelijke entree, gelegen op de 3de verdieping van het Rabobank gebouw (zichtlocatie - Bergerweg). In de huurprijs zit de huurprijs van de parkeerplaatsen niet inbegrepen. Huurder heeft de mogelijkheid om tegen n.o.t.k. voorwaarden gebruik te maken van zowel de bedrijfskantine als de presentatie-, vergaderfaciliteiten in het gebouw.

  LOCATIE
  Bedrijvenstad Fortuna is uitermate strategisch gelegen in de Euregio. In Nederland met in het noorden Roermond, in het zuidoosten Heerlen en in het zuidwesten Maastricht. Het buitenland ligt nabij: Aken, Luik, en Genk zijn in korte tijd bereikbaar. Bedrijvenstad Fortuna grenst op lokaal niveau op slechts 650 meter afstand van de binnenstad en stationsomgeving van Sittard. 

  BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
  Het regulerende bestemmingsplan is 'Bergerweg Zuid'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Bedrijventerrein'. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, klik hier. (ruimtelijke plannen)

  BEREIKBAARHEID 
  De Bergerweg leidt rechtstreeks naar de op- en afritten van de A2 en is de centrale toegangsweg naar de kern van Sittard en wordt geflankeerd door bedrijvenstad Fortuna Sittard, Handelscentrum Bergerweg, Gardenz en De Borrekuil. Door de snelle verbinding met de A2 (Amsterdam-Luik) zijn ook België en Duitsland eenvoudig bereikbaar.

  KANTOORRUIMTE

  SERVICEKOSTEN
  De servicekosten bedragen €40,00 per m2 per jaar excl. BTW. Hierbij zit inbegrepen: luchtbehandeling (onderhoudskosten), schoonmaak, beveiliging (alarm), beveiliging (video), energiekosten (voorschot), onderhoud installaties. Het gebouw beschikt over een energielabel A en is aangesloten op het GROENE NET (gasloos).

  Het Groene Net is een lokaal warmtebedrijf dat via een ondergronds warmtenet duurzame warmte en koude levert aan bedrijven en woningen in Sittard-Geleen, Beek en Stein. De warmte is afkomstig van twee lokale warmtebronnen: de hernieuwbare warmte van Biomassacentrale Sittard (BES) en de restwarmte van SABIC’s naftakraker Olefin 4 op Chemelot. Bij SABIC komt bij industriële processen restwarmte vrij die anders verloren zou gaan. Zonde natuurlijk, vinden ook Chemelot en SABIC! Via Het Groene Net zetten we die warmte in voor de verwarming en koeling van huizen en bedrijven in de buurt.


  GEBOUW INFORMATIE
  Er is in 2013 een nieuw Bestuurscentrum voor de Rabobank Westelijke Mijnstreek in Sittard gebouwd. Daarbij is een zeer uitnodigend en open gebouw ontworpen, waarbij alle afdelingen van de bank aan een centrale vide zijn gesitueerd. Om dit open en transparante karakter van het gebouw mogelijk te maken zijn diverse simulaties uitgevoerd en ontwerpmaatregelen geďntegreerd in het plan om een zo goed mogelijk thermisch- en akoestisch comfort te realiseren. Dit heeft onder andere geresulteerd in maatregelen waarmee de temperatuur en luchtbewegingen in het gebouw worden gecontroleerd en daarnaast in maatregelen die ervoor zorgen dat medewerkers geen geluidoverlast van elkaar ondervinden.
   
  De Rabobank wilde een meer dan gemiddeld duurzaam gebouw realiseren. Hierbij is gebruik gemaakt van de BREEAM systematiek, waarbij een score ‘’Very Good’’ gerealiseerd is. In september 2013 is het Nieuwbouw Ontwerpcertificaat behaald met en score van 61,81% (3 sterren, Very Good). In het gebouw is uitsluitend duurzaamheid geproduceerd hout toegepast. Daarnaast wordt in het gebouw groene stroom gebruikt en zijn er een zestal oplaadpunten voor elektrische auto’s. Voor warmte en koude is het gebouw aangesloten op Het Groene Net (restwarmte van de biomassacentrale BES en industriële restwarmte van de fabrieken op het Chemelot terrein wordt gebruikt). Het gebruik van restwarmte voor verwarmen en koelen van het bouw is een zeer duurzame keuze.

  Het gebouw bestaat uit vier verdiepingen boven PEIL, waarin vergader-, spreek- en werkruimten voor verschillende diensten worden gehuisvest. Onder PEIL bevindt zich een kelder met o.a. technische voorzieningenruimten, opslagruimten en een fietsenstalling. Op het terrein, naast het kantoorgebouw, is een parkeergarage gerealiseerd waarin ruimte is voor 169 parkeerplaatsen.

  OPENINGSTIJDEN GEBOUW
  - Maandag t/m Donderdag van 8:00 uur tot 20:00 uur;
  - Vrijdag van 8:00 uur tot 18:00 uur;
  - Zaterdag en zondag gesloten.
  Openingstijd vanaf 07:00 uur is bespreekbaar maar dan zullen bouwkundige aanpassingen gedaan moeten worden. (kosten huurder)

  BEGANE GROND
  Gemeenschappelijke royale entree, voorzien van een draaideur en separate loopdeur. Vanuit deze hal heeft men toegang tot de bedrijfskantine, de vergaderfaciliteiten, de trappenhuizen en de liften, welke toegang bieden tot de betreffende kantoorverdiepingen.

  DERDE VERDIEPING (ca. 454 m2 kantoorruimte VVO)
  Middels gemeenschappelijk trappenhuis en/ of lift bereikt men de derde verdieping. Deze verdieping is voorzien van een dubbele, deels betegelde toiletgroep met zwevende closets en fonteintje en beschikt over een eigen kitchenette. De verdieping is opgedeeld in 4 separate kantoorruimten en diverse grote open ruimten. Glasvezelverbinding kan vanuit het gebouw naar de derde verdieping worden tegen n.o.t.k. voorwaarden. In overleg kan het bestande meubilair worden overgenomen (bureau, stoel, monitorarm). Verdere gewenste aanpassingen t.a.v. het gebruik van de ruimte kan in onderling overleg plaatsvinden.

  PARKEERVOORZIENING
  Er zijn maximaal 30 parkeerplaatsen beschikbaar aan de achterzijde van het object. Deze kunnen gehuurd worden voor  € 550,00 per jaar excl. btw. Overig parkeren kan in de directe omgeving tegen betaling.

  LOCKERS
  Huurder heeft de beschikking over 74 lockers met vrij te kiezen pincode.

  BESCHIKBAARHEID
  Beschikbaar per april/mei 2019.

  OVERIGE HUURDERS
  Medegebruikers van deze locatie zijn diverse afdelingen van de Rabobank.

  HUURVOORWAARDEN

  HUURTERMIJN
  Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

  BETALINGSWIJZE
  Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

  HUURINDEXERING
  Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  ZEKERHEIDSSTELLING
  Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

  OMZETBELASTING
  Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

  HUUROVEREENKOMST
  Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen. 

  ALGEMEEN
  De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Map