Engelenkampstraat 75, 6131 JE, Sittard

 • Engelenkampstraat 75, 6131 JE, Sittard
 • Engelenkampstraat 75, 6131 JE, Sittard
 • Engelenkampstraat 75, 6131 JE, Sittard
 • Engelenkampstraat 75, 6131 JE, Sittard
 • Engelenkampstraat 75, 6131 JE, Sittard
 • Engelenkampstraat 75, 6131 JE, Sittard
 • Engelenkampstraat 75, 6131 JE, Sittard
 • Engelenkampstraat 75, 6131 JE, Sittard
 • Engelenkampstraat 75, 6131 JE, Sittard
 • Engelenkampstraat 75, 6131 JE, Sittard
 • Engelenkampstraat 75, 6131 JE, Sittard

Kenmerken

huurprijs € 2.925,- p. mnd
type kantoor
bouwjaar 1990
oppervlakte 350 m2


Extra informatie

 • Kadastrale kaart.pdf
 • Plattegrond.pdf

 • HOEKLOCATIE - Op zichtlocatie gelegen ca. 350 m instapklare praktijk-/kantoorruimte met goede openbare (betaald) parkeerfaciliteiten in directe omgeving.

  OBJECT
  Op de hoek Engelenkampstraat/De Wier een top-/zichtlocatie nabij het centrum van Sittard is gesitueerd een momenteel deels verhuurde, op de begane grond gelegen, optimale praktijk-/kantoorruimte van ca. 350 m. In de directe omgeving bevinden zich dan ook de meest uiteenlopende voorzieningen (horeca, detailhandel, dienstverlening, bankinstellingen, zorg, etc.).


  LOCATIE
  Het object geniet een herkenbare ligging aan de Engelenkampstraat. De bereikbaarheid middels eigen vervoer is uitstekend. de Engelenkampstraat heeft een goede ontsluiting met de A2 hetgeen betekent dat steden als Maastricht, Antwerpen, Eindhoven en Heerlen op korte afstand zijn gesitueerd. Ook de provinciale weg N276 is op gelegen op enkele autominuten. Het NS-treinstation van Sittard is op circa 10 loopminuten bereikbaar. Diverse buslijnen stoppen direct nabij de kantoorruimte. 

  BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
  Er geldt een 'maatschappelijke alsook zakelijke dienstverlening' bestemming voor de aangewezen gronden in bestemmingsplan 'Centrum Sittard'. Hieronder verstaat men o.a. instellingen en voorzieningen op medisch, sociaal-cultureel, educatief of religieus gebied dan wel op het gebied van sport en recreatief of openbaar bestuur. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, klik hier. Voor de lijst van toegestane bedrijfsactiviteiten, klik hier.

  KANTOORRUIMTE
  Centrale entree, open werkgebied, spreekkamers, kitchenette, toiletruimte, opslagruimte, behandelkamers. Alle ruimten zijn v.v. klimaatbeheersing, vloerbedekking, systeemplafonds met verlichting, bekabeling data en elektra.

  PARKEERGELEGENHEID 

  Op openbaar gebied of in de naastgelegen parkeergarage van het ABC-complex.


  OPLEVERINGSNIVEAU
   

  In de huidige staat. Verdere wensen en eisen in nader overleg te bepalen tegen n.o.t.k. voorwaarden.

   

  BESCHIKBAARHEID 

  In overleg, doch spoedig. 

   

  VOORZIENINGEN

  achteringang met intercom

  mechanische ventilatie

  airconditioning 


  SERVICEKOSTEN 

  Het gehuurde beschikt over eigen meters t.a.v. gas, water, elektra. Er zijn geen servicekosten van toepassing op deze ruimte.


  HUURVOORWAARDEN


  HUURTERMIJN
  Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

  BETALINGSWIJZE
  Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

  HUURINDEXERING
  Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  ZEKERHEIDSSTELLING
  Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

  OMZETBELASTING
  Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

  HUUROVEREENKOMST
  Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen. 

  ALGEMEEN
  De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.


  Map