Geleen

vraagprijs € 249.000,- kk

Royaal winkel-woonhuis met opslag, werkplaats en achtererf met vrije toegang.

verkocht
verkocht

NIEUWE PRIJS - Vrijstaand jaren '30-woonhuis met 4 slaapkamers, serre, grote garage en tuin. Gelegen op loopafstand van het centrum en nabij alle voorzieningen.

verkocht
verkocht

Geheel gemoderniseerde eengezinswoning met mooie praktijkruimte/salon, aanbouw, 3 slaapkamers op de 1verdieping en vaste trap naar ge´soleerd hobbyzolder en vierde slaapkamer. Schitterend gelegen in de wijk "de Kluis" en tegenover het Burgemeester Damenpark.

verkocht
verkocht

Royaal woonhuis met 5 slaapkamers, buitenzwembad en representatieve kantoor-/praktijkruimte (112m▓) met o.a. receptie, wachtkamer en twee spreek-/behandelkamers. Gelegen op uitstekende zichtlocatie aan de rand van het centrum!

verkocht
verkocht

Geheel gerenoveerd, zeer ruim herenhuis op zichtlocatie aan de rand van het centrum van Geleen. Dit karakteristieke woonhuis is in 2007 geheel gerenoveerd met behoud van authentieke elementen. Uitermate geschikt voor gebruik als royale eengezinswoning, de combinatie van wonen-werken / dubbele bewoning.

verkocht
verkocht

Karakteristiek technisch vrijstaand woonhuis met 5 slaapkamers en werkplaats/atelier (195 m2). Uitermate geschikt voor de combinatie wonen-werken, hobby of dubbele bewoning. Gelegen op een goede locatie nabij het centrum.

vraagprijs € 215.000,- kk

Centraal op zichtlocatie gelegen winkel-/kantoorruimte met grote werkplaats en ruime bovenwoning met separate entree en dakterras.